sunnuntai 30. syyskuuta 2018

Syyskuun parhaat kirppislöydöt

Tässä kuussa tuli mieleisiä löytöjä useampi ja tässä esittelen muutaman ehdottoman suosikin. Yleensä käyn useilla eri kirppiksillä, mutta syyskuussa ei tullut käytyä kuin Tuusulan Femmatorilla ja Tampereella Radiokirppiksellä.

Kirjat

Kirppiksillä löytyy kirjoja ihan laidasta laitaan - kunnot ja hinnat myös. Ostamani kirjat on ihan uutta vastaavassa kunnossa yhteensä näistä kirjoista maksoin 12,50e! ihan huippua!


Lasit

Ihanan isot 55cl isot MAKU Kitchenin juomalasit avaamattomassa paketissa hintaan 1,70e. Uutena kärkkäisellä näkyy olevan 7,90e. Kunnon lasit vaikka drinkkien tekoon ;).


Laitteet

Meillä on Sodastream ahkerassa käytössä, mutta pitkään jo miettinyt päivittämistä, kun meillä on ollut se ensimmäinen ja varmasti vanhin perusmalli käytössä. Nyt törmäsimme täysin ilman käytönjälkiä olevaan laitteeseen.. ja mikä parasta.. myyjä oli laittanut hinnaksi 15e ja pöydässä sattui olemaan vielä -50% lappu. Laitteen sisällä oli vielä tämän päälle tyhjä hylsy jonka arvo on 5e, joten tälle laitteelle hintaa jäi kokonaiset 2,50e! Kaupassa tämä maksaa noin 60-70e.Pelit

Pelit voi olla parhaimmassa tapauksessa ihan huippu hyvässä kunnossa ja hyvään hintaan.. tai sitten voi käydä kuten tässä kuussa yhden pelin kohdalla - maksoin 1,50e ja kotona avasin ja aloin tutkimaan niin puuttui melkein puolet osista, joten se meni roskiin.. Mutta tuli myös onnistumisia tälle kuulle.

Pelaamme Carcassonnea ja meiltä löytyy monta osaa, mutta ei voinut jättää ostamatta muoveissa olevaa Carcassonnen perusosaa kun hintana oli 9e. Uutena tämä maksaa n. 30e. Tämä menee varmasti lahjaksi eteenpäin.


Muita löytöjä

Pieniä juttuja askarteluun ja sisustukseen tulee bongailtua. Tytölle ostin Desigualin uuden paidan 5 eurolla! Mä jos kuka inhoaa kippoja ja kuppoja niin tässä kuussa löytyi myös Tupperin pari tuotetta jotka lähti mukaan ja taas kerran ihan priimakunnossa ja muutamalla eurolla. Ei ole kyllä noilla kalliilla muovikipoilla juurikaan jälleenmyyntiarvoa.

Kirppisten hyvä puoli on kyllä, että voi tehdä todellisia löytöjä, mutta ikinä ei voi tietää mitä löytää :).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti