lauantai 11. elokuuta 2018

DIY: Tuunaamalla kesälookki terassilleKesä alkaa kääntyä syksyyn, mutta näillä ilmoilla on voinut onneksi nauttia vielä todella lämpimistä kesäilloista. Meidän etuterassi on aika kuuma päivällä ja sitä varten ollaan asennettu läpikuultavat verhot jotka vähän suodattaa aurinkoa ja tietysti suojaa ulkopuolisten katseilta :). Illalla kuitenkin tulee usein istuskeltua terassilla kera kirjan, viinilasillisen tai ihan vaan seurustellen. Toissa vuonna tuunasimme terassille lavasohvan ja siitä se pikku hiljaa on vuosi vuodelta muuttunut tähän ilmeeseen. Tälle kesälle uutena tuli riipputuoli jota olen kuolannut moooooonta vuotta. Myös vanhat ikkunat ja ovi pääsi seinälle oltuaan kanssa pari vuotta varastossa kypsyttelemässä ideaa lisäyksenä pieni hylly parista laudasta. 


Lavojen, ikkunoiden ja oven lisäksi ns. kierrätyskamaa on katosta roikkuva paksu ketju. Olen sen ostanut aikoinaan parilla kympillä henkilöltä joka työskenteli satamassa ja siellä näitä "risoja" ketjuja on läjäpäin. Niitä on käytetty laivoissa pitämään kontit paikoillaan, mutta näissä rikkinäisissä ei ole koukkua kuin toisessa päässä, joten ne eivät enää kelpaa siihen mihin ne on tarkoitettu. Kuvissa ei näy yksi seinän pätkä jossa minulla on ruosteisia isoja sahoja. Ne ovat löytö ihan omalta takapihalta :).

Iltavalaistuksena meillä roikkuu pari "hehkulamppu" johtoa jotka luo ihanan bistromaisen lempeän tunnelman ja tietty kynttilöitä. 


Miltä teidän terasseilla/parvekkeilla näyttää? Jätäthän linkin blogiisi tai vaikka Instaan niin pääsen kurkkaamaan :).

Aurinkoa päivääsi,

Nana
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti