tiistai 19. kesäkuuta 2018

Luomien kestopigmentointi vaihtoehtona meikkaamiselle?

Mä oon niin lovena mun uusiin silmiin <3. Kävin vuonna nakki ja muusi (olisko ollut joskus 2012?) otattamassa tatuoimalla yläluomeen linerit. Tykkäsin työn jäljestä ja se miksi päädyin tatuointiin oli se ettei tarvitsisi enää "ikinä" laitattaa linereita.. toisin kävi.. vuosien saatossa tatuoinnista oli jäljellä todella pieni viiva ripsien ns. välitilassa. Tykkäsin siitä, että vaikkei ollut meikkiä niin näytti vähän huolitellummalta ja sitä fiilistä kaipasin tässä vuosien mittaan kun tatutointi haaleni pois.

Tällä kertaa mietin, että otan uudet rajaukset kestopigmentoinnilla ja sekä ylä- että alapuolelle. Pigmentoinnin kesto riippuu pitkälti ihmisestä (varmasti myös tekijästä ja tekniikastakin) mutta useimpien mukaan jälki pysyy vuodesta neljään vuotta. Tekijöitä löytyy vaikka minkä verran, mutta oma tekijäni tuli suositteluiden kautta. Silmiini tehtiin ns. Magic shading rajaus joka näyttää kun olisi hieman luomiväriäkin liu´utettuna luomeen. Alla olevat kuvat on otettu heti työn jälkeen ja kuten huomaa - ei mitään punoitusta tai turvotusta!


Työssä kesti 1,5 tuntia ja aika meni kyllä nopsaan. Moni kysyy että sattuuko pigmentointi? Ei satu. Ainoa mikä vähän polttelee on se hetki kun lisätään puudutusgeeliä juuri työstetylle alueelle lisää, mutta sekin tunne kestää ehkä 10 sekuntia :). 
Illalla alkoi ilmestymään turvotusta ja pari päivää yläluomet oli turvoksissa, mutta näin viikon jälkeen ei ole enää turvotusta tai ylimääräistä väriä. Täytyy tosiaan huomioida, että vaikka kuvissa heti työn jälkeen silmät näyttävät todella tummilta niin sama efekti tapahtuu myös kestopigmentoinnissa kun tatuoinneissa - ylimääräinen väri poistuu ihon parantuessa ja väri haalenee hieman.

Nyt odottelen kuukauden ja katson josko käy vielä toisen kerran vahvistamassa jälkiä :).3 kommenttia:

  1. On kyllä kivan näköiset, haluaisin kans!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ehdottomasti suosittelen :). Toki eka jännitti että mitäs sitten jos en tykkääkään miltä ne näyttää, mutta hyvien referenssejen kautta olo oli kyllä pientä jännitystä lukuunottamatta luottavainen. Nyt harmittaa, että odottelin näinkin pitkään :D

      Poista