lauantai 17. helmikuuta 2018

Project Life 2018 - Viikko 5

Niin on ollut kiire ja tuo silmätoimenpide hidasti entisestään tahtia että nyt vasta sain kasattu viikon 5 tapahtumat kasaan. Kuun vaihteessa oli aika katsastaa uuden vuoden ekaa kuukautta. Olin aika optimistinen tälle vuodelle asetettujen tavoitteiden kanssa, mutta vaikka ei ihan kaikkea pystytty toteuttamaan niin suurin osa otettu arkeemme.

Tammikuun päätteeksi sain kuin sainkin tehtyä Month of Challengesin kaikki 31 leiskaa - mikä tarkoittaa että 31 muistoa rikkaampana taas ollaan. Perjantain pitkän kaavan peli-illat on järjestynyt ja ollut tosi kivoja pelihetkiä lasten kanssa. Leivontalauantait taas tuottivat tuskaa kun on ollut muutama lauantai pelistä poissa eli tälle vuodelle ei ole leivottu kuin 2 lauantaita neljästä. Kirjoja sain tammikuun aikana muutaman luettua - koko vuodelle tavoite on  30 kirjaa.. mutta vielä riittää tsempattavaa lopuille 11 kuukaudelle.

Muuten viikko oli normi kiireinen töiden, harrastusten ja kotihommien kanssa. Tammikuussa oli kolme viikkoa kirppistelyä ja loppusaldo taisi olla jossain reilun 300 euron kohdilla. Ei nyt mikään ihan huippu, mutta pääsihän sitä taas läjästä tavaraa eroon :). Myös uusia sisustusjuttuja tuli hommattua, mutta niistä enemmän eri postauksessa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti