tiistai 9. tammikuuta 2018

Uusi vuosi ja uudet tavoitteet

Dodiin.. nyt ne on sitten julkisia.. mun tavoitteet tälle vuodelle.. Työt on vieneet kaiken ajan viimeiset pari vuottta ja tuntuu, että vapaa-ajalle ei ole ollut enää paljon aikaa tai energiaa ja siihen haluan tänä vuonna tehdä muutoksen.. palata joissain jutuissa entiseen aikaan. Aikaan jolloin luin enemmän, liikuin enemmän, näin ystäviä enemmän, harrastin ylipäätään enemmän juttuja..  olin ylipäätään jotenkin idearikkaampi ja aktiivisempi..

Huomaan jo nyt eron vaikka reilun viikon olen noudattanut asettamiani tavoitteita. Olen vain yhden leiskan jäljessä haasteessa, eka Project Life viikko tallennettu ja tämä viikko ajan tasalla, olen lukenut joulun jälkeen 4 kirjaa ja viides menossa. Ja mikä mielenrauha.. jotenkin tuntuu, että näin levänneenä mun aivot ei ole hetkeen ollutkaan.

Ehkä muutama isompi juttu on myös saanut vahvistusta ja toivottavasti ne ottavat tuulta alleen.. tunne, että nyt jos koskaan on "carpe diem" hetki :). Otettava elämä takaisin omaan hallintaan. Mutta niistä enemmän kun niiden aika on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti