torstai 25. tammikuuta 2018

Project Life 2018 - Viikko 3

Viime viikko oli täynnä tapahtumia ja tuntui ettei tunnit riitä päivässä...
Oli duuneja, kirppistä, kaappien suursiivousta ja uudelleen organisointia, kämpän raivausta yleisesti, valmistautumista viikonloppuun ja lastenvahteihin.

Kirppikselle viety tavaraa pienissä erissä ja ihan kivasti on liikahtanutkin ja kämpän raivausta tehdessä tulee koko ajan sitä sun tätä eteen jota voi taas viedä kirppikselle. Isoin urakka oli ehdottomasti makkarin kaikkien kaappien raivaus. Liinavaatteita karsin todella rajulla kädellä jättäen vain muutaman setin käyttöön. Yksi ikean kassillinen lähtee eläinshelterille ja yksi ikean iso kassillinen verhoja jne. taas kirppikselle. Ja yksi jätesäkillinen taas ihan roskiin.

Lauantai-aamuna olin askartelukirppiksellä aamupäivän, mutta se ei ollut oikein kannattava reissu vaan tuntuu, että siitä tuli enemmän duunia kun nyt joutuu käymään kaikki kamat läpi ja täsmäyttämään mitä on myynnissä Facessa. Tosin oli kiva nähdä tuttuja, että ehkä otan sen siltä kannalta ihan kivana reissuna :).

Ex-anoppi ja käly tuli lauantaina päivä junalla meille ja olivat lastenvahtina kun me lähdimme 26 years of Dance -risteilylle. Risteily oli Jiille yhdistetty joulu/synttärilahja ja oli ihan kiva päästä jorailemaan huippumusan parissa. Sinänsä mun risteilykiintiö on aika täynnä, koska kuitenkin laivalla käydään suht usein, mutta tää on niin eri juttu kuin normiristeilyt, joten tätä kyllä odotettiin.
Sunnuntaina kun saatiin illalla kyläilijät junaan niin sänky houkutteli ja olinkin nukkumassa jo kasin jälkeen :).Ei kommentteja:

Lähetä kommentti