tiistai 9. tammikuuta 2018

Project Life 2018 - Viikko 1

Ajatella, että tätäkin vuotta on jo viikko takana ja tuntuu, että joulustakin on ikuisuus. Yhtenä tämän vuoden tavoitteena (en puhu lupauksista vaan mieluummin tavoitteista) on saada tämän vuoden jokainen päivä kirjoihin ja kansiin Project Lifen muodossa.

Project Life on Becky Higginsin luoma konsepti ja siitä on tullut vuosien mittaan niin suosittu, että samaa ideaa on jatkojalostettu vaikka mihin formaatteihin ja löytyy useammallakin nimikkeellä, mutta ehkä Project Life on se tunnetuin nimike pocket scrapping:in rinnalla. Projectin idea on tallentaa vuosi elämästä (omaa arkea, talon rakennusta, lapsen silmin, lapsen ekaa vuotta, omaa vaikka liikuntaharrastusta tms.. you name it) ottaen joka päivältä valokuva ja tallentaa se pienen tekstin kera niin että vuoden päätteeksi sinulta löytyy vuoden jokaiselle päivälle kuva ja teksti.

Itse olen tehnyt Project Lifen vuonna 2011 ja silloin ihan "fyysisillä" tuotteilla ja näin jälkikäteen on ollut hauska katsoa mitä kaikkea ko. vuonna tapahtui.. sieltä löytyy meidän omaa arkea mutta myös asioita mitä maailmalla on tapahtunut ja jos mennään vielä eteenpäin niin saatan kuvitella miten lapsista on hauska aikuisena naureskella vaatemuodille tai tekniikalle mitä kuvissa näkyy :D.

Pitemmittä puheitta meidän eka viikko.. ollos hyvät :).

Jokaisesta viikosta muodostuu aukeama, joten ylempi kuva on vasen sivu ja alempi taas oikea sivu. Vuoden lopussa lataan nämä Ifoloriin ja kokoan yhtiin kansiin koko vuoden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti