maanantai 1. tammikuuta 2018

Digileiska: Uusi vuosi

Uusi vuosi .. ja vanhat kujeet. No, niinpä :). Tänä vuonna mun "tavoitelistalle" nousi vanhoja juttuja mitkä on kiireiden tai jonkun muun syyn takia jäänyt täysin vaille huomiota. Ehkä tärkeinpänä nostaa takaisin kaikkia kivoja tekemisiä joista tykkäsi ja jotka myös tavallaan tasapainottaa työn ja vapaa-ajan balanssia, joka on ollut nyt varsinkin syksyn työpainotteinen ja heijastui ehkä omaan jaksamiseen. 

Enemmän tämän vuoden odotuksista toisissa postauksissa, mutta yhtenä tavoitteena on tallentaa muistoja enemmän ja yhtenä niistä on osallistua tänä vuonna Month of Challengesiin jossa jokainen tammikuun päivä tulee uusi haaste muiston tallentamiseen ja voila.. eka sivu on tallennettu. Teemana tässä ekassa haasteessa oli "Blind scrap" eli yksi ohje kerrallaan edetä sivun rakentamisessa eikä lisätä/poistaa tai tehdä mitään muutoksia mitä ohjeissa ei ollut.

Oma sivuni on odotetusti uusi vuosi -aiheinen. Kännykällä räpsäisty ja siksipä ainut rakenttikuva olikin tämä tulivuoren näköinen sähikäinen :).

Käytetty kitti - Scrapbook kit by: Just Jaimee - Storyteller 2018 January kit (http://the-lilypad.com)

Erittäin hyvää alkanutta vuotta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti