lauantai 6. tammikuuta 2018

Digileiska: Haastetta pukkaa

Pari päivää ollut kiirettä niin nyt sain vihdoin parin viimeisimmän haasteen kurottua kasaan ja huomiselle jää sitten tämän päivän ja huomisen leiskat, sillä tänään on tarkoitus viettää J:iin kanssa vapaailtaa menemällä LUXiin ja sen jälkeen katsomaan Tuntematon sotilas leffaan.

Neljännen päivän haasteessa oli teemana tehdä leiska käyttäen eri näkökulmaa ja minä valitsin tälläisen jossa ikäänkuin kuva on otettu mun silmin. Ihan hauska leiska tuli ja sai vähän omaa MOC historiaa tallennettua.


Kuudes eli perjantain haasteena oli tehdä leiska kuvalla jossa ei ole ihmistä, eläintä tms.. Noh, täähän sopi kuin nenä päähän mulle. Mulle syttyi jo vuonna 2014 ajatus tehdä oma reseptikirja. Ei siis niin että reseptit olisi omia vaan omia suosikkeja ja silloin meillä oli myös leivontalauantai lasten kanssa. No, tälle vuodelle yhtenä tavoitteena oli nostaa vanha kiva leivontalauantai takaisin arkeemme ja koska lapset ei tänään lauantaina ole kotona niin pidimme ekan leivontapäivän eilen leipoen kaikkien herkun.. suklaapiirakan. Resepti on K-marketin sivuilta.

Näistä leiskoista olisi tarkoitus tehdä Ifolorin kautta oma reseptikirja vuoden lopussa.. eli vielä 51 sivua tulossa...


Mukavaa päivää kaikille.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti