torstai 2. marraskuuta 2017

Maalaisromanttinen makkari tytölle

Tätä päivää on odotettu.. ainakin esikoiseni puolesta :).. milloin pääsee omaan huoneeseen ja ei tarvitse jakaa huonetta "tyhmän" pikkuveljen kanssa :D. Kodissamme on ollut työ-/askartelu-/vierashuone, joka viimeisen vuoden aikana on toiminut enemmän varastona kirppiskamoille - olen pyörittänyt ahkerasti kirppispöytää tyhjentäen nurkista turhaa tavaraa.

Tässä reilu kuukausi sitten lähdettiin työstämään huoneen muutosta.. Sain myytyä vuodetuolin Torissa ja Kallax-säilytyssysteemi meni kirppiksellä.. myös huoneessa olleet askartelukamat ovat lähteneet uusiin koteihin Face-kirppiksen kautta (suurin osa ainakin). Mullahan on siis ollut huoneellinen askartelukamaa johtuen omasta askarteluyrittäjätaustasta, joten sitä kamaakin on ollut tosiaankin pienen kaupan verran. Kuitenkin olen viimeisen 3-4 vuoden aikana siirtynyt kokonaan tekemään juttuja koneella niin tavarat on saanut olla kaapissa ihan rauhassa ja koska sitä tavaraa on ollut niin huikea määrä niin jotenkin koko projektin aloittaminen on tuntunut vaikealta.

Ennen -kuvaa ei ole, mutta muutoksesta voin sanoa, että ainoastaan lattia ja tapetit on jo pari vuotta sitten rempattu ja taulut jäi toistaiseksi seinään, muuten huone koki täydellisen muutoksen.

Sängyksi valitsin Ikean Brimnes-sängyn. Nyt ei tarvitse edes vierassänkyä erikseen kun tämän saa levitettyä. Toinen hyvä puoli on sängyssä olevat säilytyslaatikot. 

Ikeasta myös yöpöytä, lamppu, verhot, hylly, malm-lipasto ja peili (yöpöytä ja malm-lipasto siirtyi vanhasta huoneesta). Säkkituoli on Sotkasta - halusin valita tuolin joka on rento eikä vie paljon tilaa sekä helposti siirreltävissä. Telkkari hommattiin Gigantista. 

Värimaailma toistaa kotimme yläkerran muutakin värimaailmaa eli harmaata-valkoista-vaaleanpunaista ja vaikka huone on toteutettu "aikuisemmalla" maulla niin 10-vuotias esikoinenkin on tykännyt lopputuloksesta ja uskon, että menee tällä ilmeella tovin.

Kokonaisbudjetti huoneeseen oli 1000e, mutta sänky (300e patjoineen) ja telkka (500e) lohmaisi siitä yli puolet, mutta toisaalta idea oli niiden kohdalla, että olisivat mahdollisimman pitkään käytössä. 


Mukavaa viikon jatkoa!

Nana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti