sunnuntai 13. elokuuta 2017

DIY - Lukujärjestys Photarilla
Se olisi se aika taas vuodesta kun koululaiset aloittavat kouluvuotensa. Se tarkoittaa myös lukujärjestyksen rustaamista. Olen syksyisin koittanut googletella kivoja pohjia, mutta koska mieleisiä ei ole, niin olen itse photarilla rakentanut oman versioni.

En ole enää pariin vuoteen tehnyt lukkaria jossa jaottelisin mitä tunteja minäkin päivänä on vaan tärkeintä on tietää milloin koulu alkaa ja milloin koululaisia voi odotella kotiin - toki liikkatunnit ja muut on mielessä, että osaa laittaa mukaan liikkavaatteet tarvittaessa.

Käy kurkkaamassa Youtubessa miten sivu rakentui :)
2 kommenttia:

  1. Näyttääpä ammattimaiselta! Ja samalla kivalta. Muistan, kun aikoinaan käsin kirjoiteltiin valmiisiin lukujärjestyspohjiin tunteja. Jos oikein hyvin sattui oli lukujärjestyksessä vähän kuvioita, kukkia tai perhosia opiskeluintoa antamassa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Ei ole ollenkaan vaikeaa jos vaan hallitsee Photoshopin perusteet :). Samaa ideaa voi käyttää hyödyntäen kaunista paperia ja koristeita. Muistan tosiaan omassa nuoruudessa kun väriteltiin tusseilla erilaisia kuvioita ja laitettiin tarroja ympäri lukkaria :). Nykyään vaan ei oikein tahdo löytyä valmiita pohjia netistäkään..

    VastaaPoista