torstai 13. heinäkuuta 2017

uudistusta tulossa..

Pitkästä aikaa täällä ja vähän suunnitellut, että räjäyttäisi tämän Nanan Nurkan ja siirtäisi kaiken tekemisen Nanattaren alle.. nythän löydyn Instasta ja Youtubesta samalla nikillä, joten luonnollista vaihtaa myös tämän blogin osoite www.nanatar.fi :ksi :).

Minua voi seurata:

IG:ssä Nanatar77
YT:ssä: Nanatar
Snäpissä: Nanalee77
Twitterissä: @Nanannurkka
Pinterestissä: Nanannurkka

Olen myös miettinyt laajentavani teemoja tänne puolelle enemmän siihen mitä joskus vuodatuksen aikoina 2007 ja MySpacessa 2002 alkaen tein.. eli enemmän myös muutakin kuin askartelua. Yksi syy tähän on myös se, että varsinaista askartelua ei enää pahemmin tule tehtyä ja olenkin myynyt paljon tarvikkeita (mutta silti muutama kaapillinen ja laatikollinen etsii uutta omistajaa). Instan puolella teema on ollut enemmän lifestyle ja ehkä samaa puolta - eli omaa arkea - haluaisin tuoda tänne enemmän tekstien kautta. Youtube-tili on avattu jo melkein vuosi sitten, mutta jotenkin vielä tuntuu, että se "oma juttu" puuttuu ja ei jotenkin osaa aloittaa ennen kuin on joku "juju" :)..

Mutta varmasti jatkossa tulette  näkemään täällä sisustusjuttuja, tuunauksia, ruoka- ja viinitestauksia ja tietty matkustamista :).. ja askarteluista ainakin digiskräppäystä tulee jatkossakin näkymään :).

Mutta lähdetääs liikenteeseen :).. Tervetuloa mukaan mukaan arkeeni.

Nana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti