torstai 20. heinäkuuta 2017

Toinen käyttötarkoitus? Etanapannut hakusessa.. vaan ei enää!Etanat valkosipulivoissa paistettuna on yksi lempiherkuistani pikku naposteluun. Toimii myös aurajuuston kera.. nam nam.. Yhdet parhaista etanoista Helsingissä on ollut Ravintola Kahdessa Kanassa. 

Joskus tuli ostettua Lildlistä se alumiinikipollinen, mutta oli suoraan sanottuna aika järkkyjä.. osa maistui niin mullalle ja osa ihan ok makuisia.. Parhaat irtoetanat taitaa saada joko Stokkan herkusta (jonka jatkosaatavuudesta ei tietoa kun vaihtuu S-ketjun alle) ja tukuista. Noh, enpä ole muuten kotona päässyt testailemaan kun on puuttunut pannut.. juu.. niitä valkoisia peruspannuja saa kyllä (valmistaja Heirol ja hinta taitaa olla about 8e/kpl), mutta olen halunnut jotain vähän spesiaalimpaa. Etanat taitaa olla niin harvojen herkkua etten ole löytänyt edes käytettynä valurautaisia tai muuten "erikoisempia".. olen kurkistanut kaikki myyntisivustot sekä suomessa että maailmalla. Kalleimmat taisikin olla jossain Jenkkilässä ja hintaa olisi tullut useampi satanen 4:lle pannulle.. kiitos ei.. ei ne omaakaan pöytää viikoittain täytä :).

Tässä muutama päivä sitten käytiin HongKongissa ja tykkään kierrellä katsomassa erilaisia sisustusjuttuja ja kas kummaa - vastaan tuli nämä munakennokipot. Olen näihin joskus aikoinaan törmännyt ja meinannut ostaa, mutta ajatellut ettei kuitenkaan tule munia säilöttyä niissä ja harvoin tarjollakaan munia noin. Tällä kertaa törmätessä mietin heti, että hei... näähän on kuin valetut etanapannuiksi :). Koska 6:n settiä ei ollut kuin 3 niin päätin ostaa kaksi niitä ja kaksi 12 reiän pannua. Nämä ovat myös Heirolin valmistamat ja kestävät uunin ja pesukoneen. Hinta oli pienemmille 7,90e ja isommille 9,90e.

Hyvä löytö mielestäni :).

Mistä te ostatte etananne pannuihinne vai poimitteko takapihalta (vitsi) :)?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti