lauantai 22. heinäkuuta 2017

Suoraväri - Purkkapinkkiä sen olla pitääMä olen ollut blondi lapsesta lähtien ja ehkä 99,9% elämästäni muutenkin vaikka olen kyllä käynyt brunettivaiheenkin läpi.. Suoravärit tuli tuossa vuosi sitten kuvioihin ja nimenomaan pinkki. Tähän asti tosin olen värjännyt vaan osioita: otsatukkaa ja niskahiuksia, mutta nyt kesäloman kunniaksi ajattelin repäistä ja värjätä koko pään! Ensin kokeilin mulle tuttuja KCProfessionalin Pinkadelicikiä ja hot pinkkiä.. huomasin heti, että tuubit on ihan liian pienet koko hiuksen värjäämiseen (hinta n. 15e tuubi), joten ei muuta kuin uudelleen kauppaan.. löysin sieltä Biozellin Pink Bubblegum värin ja johan alkoi lyyti kirjoittaa. Kuten näkyy niin yläosa on pinkimpi ja alaosa haaleampi - juuri kuten halusinkin.

Moni kysyy ensimmäisenä, että lähteekö väri pois päästä helpolla? noh, itse olen huomannut, että väri kestää n. 8-15 pesua eli kyllä kuukaudessa on haalistunut niin, että joko on laitettava uutta väriä tai tehtävä muu pläni :). Otsista olen värjännyt n. kerran viikossa niin väri on pysynyt tasaisena. Nyt olisi tarkoitus pitää väriä päässä elokuun alkupuolelle ja sitten palaan takaisin blondiksi. Kun ei tee lisävärjäystä vaan antaa suoravärin haalentua niin ainakaan mulla ei ole ollut ongelmia palata blondiksi.. vaalennukset on sen verran jytympiä ottavat kyllä hennon pinkin pois..

Mitä kannattaa huomioida väriä suunnitellessa? noh.. se, että jos on tummat hiukset tai siis blondia vähänkään tummemmat niin väri tulee olemaan tummempi eikä kirkas ja ainakin niissä tuotteissa mitä olen itse katsellut niin niissä on aina kehotettu ensin vaalentamaan ja sitten vasta laittamaan väri.. mutta ohjeet kyllä löytyy jokaisesta värituotteesta ja aina voi myyjältä/kampaamolta kysyäkin värjäyksestä ja ohjeita. Itse huomasin, että oma vaalennus oli niin tuore juuresta, että jäi vähän keltaiseksi eikä ottanut siihen kunnolla väriä (olisiko ollut värissä jotain hoitsikkaa mikä ehkäisi suoravärin tarttumisen?)

Mikä olisi/on oma lemppariväri hiuksissa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti