maanantai 9. marraskuuta 2015

MOC 2015 #21-31

Rykäistäänpä tänne MOCin viimeisetkin leiskat :). Niin pääsee sitten uusiin juttuihin käsiksi.
Nyt kun aikaa on kulunut jo tammikuusta niin alkaa tuntumaan, että varmaan lähtee haasteeseen kolmatta kertaa tammikuussa vaikka jotenkin tuntui, että tämänkin vuoden haasteet noudattivat pitkälti edellisvuotta ja toisaalta myös jotkut tekniikkahaasteet ei mene ihan pelkkällä PSE:llä.. mutta vielä saa miettiä reilun kuukauden :).


Kertauksena vielä, että MOC tulee sanoista Month of Challenges. Haasteen järjestää The Lilypad -digiskräppäystarvikkeidenkauppa. Haasteen ajankohta on tammikuu ja joka päivänä tulee uusi aihe/teema/tekniikka tms. ohjeistus jonka mukaan osallistujat tekevät leiskan. Osallistujilla on aikaa tehdä 31 leiskaa helmikuun 1-2: een päivään asti.. eli voit tehdä vaikka joka päivä ko. päivän haasteen tai sitten rykäistä loppupäässä isomman erän :).. mulla on aina käynyt niin, että suurin piirtein 15. tammikuuta asti olen kerennyt tekemään leiskan joka ilta, mutta sitten viimeiset kaksi viikkoa teen parina viikonloppuna ja kiire on aina tullut kuun loppumetreillä :) :). Niin.. ja ne ketkä on ajoissa kerenneet tekemään kaikki leiskat hyväksytysti niin saavat lahjakortin ko. verkkokauppaan <3.

Yleensä kun leiskaan menee helposti se parikin tuntia, joten työpäivän ja kaikkien muiden "velvoitteiden" jälkeen tuokin aika on vaikea sisällyttää iltatoimiin..

Mutta tässä siis loppuleiskat... En lähde nyt erikseen laittamaan mikä oli minkäkin päivän tarkempi ohjeistus. Otsikosta saa jonkun kuvan miksi ko. leiska on tietynlainen.

Päivä #21: Clean and simple template


Päivä #22: Paper to digi


Päivä #23: Mood Board Inspiration


Päivä #24: Art Journaling
Päivä #25: Double Page Layout


Päivä #26: Storytelling with a questionnaire


Päivä #27: Sketch Challenge
Päivä #28: Year in review ChallengePäivä #29: TitlePäivä #30: One WordPäivä #31: Pocket Page

Tästä sivusta en tykkää sitten yhtään ja mietinkin, että laitanko edes näytille.. Olisikohan ollut kiireestä kiinni, mutta sivu kyhätty tyyliin 10 minuutissa ennen haasteen umpeutumista kasaan :)..
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti