sunnuntai 15. helmikuuta 2015

MOC 2015 #15-20

Tammikuu on vihdoin ohi ja niin on haastekuukausikin.. Tämä tammikuu oli poikkeuksellisesti paaaaljon normaalia kiireempi. Työpäivät venyi, projekteissa deadlinejä urakalla, lasten harrastuksia neljä iltaa viikossa + 3 viikonloppua lasten laskettelukurssilla.. eli ihan hirveästi ei jäänyt aikaa (saatikka jaksanut) koneen ääressä istua.

Puran leiskat kolmeen postaukseen niin ei tule ihan ähkyä :). Kuten jo aiemmin kirjoitinkin, oli tämän vuoden haasteet hieman pettymyksiä.. tosi paljon samoja viime vuodelta ja tekniikkoja liian vähän ja ohjeistukset noihin tekniikoihin oli vähän monipuolisimmille ohjelmille kuin mitä mun PSE10.

Mutta sitten leiskoihin:

Päivä #15: Puppet Warp (tekniikka)

Tämä oli tosi haasteellinen juuri tuosta äsken mainitsemastani ongelmasta johtuen.. Eli PSE10:ssä ei ole Puppet Warp toimintoa. Onneksi tähän oli annettu helpotus meille joilla ei tuota toimintoa ollut.
Minä päädyin lisäämään klemmarin josta on palanen poistettu niin, että se näyttää siltä että toinen osa menisi paperin toiselle puolelle.

Credits: January 2015 M3 - kits + add on´s, December 2014 M3 -alpha
Päivä #16: Tee uudelleen -haaste

Eli yksinkertaisesti piti tehdä aiemmin tehdystä sivusta uusi versio. Minä päädyin uudelleen tekemään tämän leiskan. Värimaailma, skaalaus ja kuva vaihtui.. sinänsä hauska, että alkuperäinen oli aamuhetkistä ja tämä oli iltahetkestä, siitä omasta ajasta kun talo on hiljainen :).

January 2015 M3 -kit and add on´s
Päivä #17: Skräppää lista

Skräppäsin listaa tai oikeastaan enemmän ohjeistusta tälle vuodelle :).

Pink Reptile Designs - Instantaneouslili, Little Butterfly Wings - M3 December 2014 kit
Päivä #18: Kuvan croppaus ja yksityiskohdan käyttö kuvassa

Halusin tehdä tosi simppelin sivun. Valitsin tämän kuvan pojastani mökin laiturilta. Pohjalle sama kuva isona ja sitten croppasin samasta kuvasta pelkän pojan ja laitoin isomman kuvan päälle samaan kohtaan missä poika on isommassa kuvassa..

One Little Bird - Fete

Päivä #19: Freestyle ja klusterointi

Haasteen teema oli vapaatyyli, mutta kuvasta täytyi löytyä "rykelmä" sekä tiettyjä koristeita. Kuva otettu toissa syksyn Barcelonan reissulta. Paikallinen ruokatori oli kyllä silmänilo väriloistoineen!

Quirky Heart - M3 December 2014, Sissy Sparrows - M3 December 2014 & M3 January 2015, Laurie Ann Designs - Document this alpha, Little Butterfly Wings - M3 January 2015, Just Jaimee - M3 January 2015
Päivä #20: Nappaa kuva

Päivän haasteena oli ottaa kuva ja käsitellä sitä ohjeiden mukaan (rajaukset, tausta ja valotus).

Quirky Heart - M3 December 2014 / September 2014, Little Butterfly Wings - Missing you, Michelle Godin - My Manly Man, Michelle Godin - Karolina & Klaus, One Little Bird - Going Places

Lisää tulossa :)...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti