maanantai 12. tammikuuta 2015

MOC 2015 #9: Klasari & #10: Taluttajat

Hengissä ollaan.. annoin itselleni perjantaina vapaaillan MOCista ja ajattelin, että kyllä mä kerkeen tehdä leiskat sitten viikonloppuna :)... se oli virrrrhe :).. Viikonloppu meni hujauksessa lasten harrastuksissa ja iltaisin olin niin poikki etten jaksanut raahautua koneen äärelle. No, nyt olen sitten taas saanut pari leiskaa tehtyä, eli 2 leiskaa jäljessä aikataulusta.. huomenna sitten tulee kolmas.. plääh :).. kyllä tästä selvitään :).

Kiitos muruset kommenteista <3. Lämmittää mieltä!

Sitten leiskoihin. päivän 9 teema oli kahden valmiin templaatin yhdistäminen ja niistä sivun rakentaminen. Tykkään välillä käyttää templaatteja, mutta jotenkin nämä kumpikaan pohja ei ollut mitään wow-efektiä aiheuttava :).. mutta sehän haasteissa onkin hienoa, että pakotetaan pois omalta mukavuusalueelta. Toisaalta toivoin, että kun tämä haastekierros on jo kolmatta vuotta ei samoja tulisi mitä esim. viime vuonna. Nyt on tullut aika monta samanlaista kuin viimeksi, joten ehkä hieman pettynyt joihinkin haasteisiin..

Mutta tässä sitten minun sivuni "Klasari". Sori, että tuo kirjoitus näyttää suhruiselta, mutta nettijulkaisun reson pidän tarkoituksella vähän matalampana.

Credits: Just Jaimee - I Love You to the Moon and back, Just Jaimee - Januaru 2014 Storyteller kit, Michelle Godin - Manly Man
Sitten päivän 10 haaste.. aiheena oli "epätäydellinen kuva".. kuvaa piti käsitellä esim. rajaamalla, blurraamalla tai jotenkin niin, että huonostakin kuvasta sai skräpättävän version. Vitsi miten upeita töitä osallistujilla on ollut! On muuten nähty vaivaa kuvien käsittelyssä ja itsekin katsoi niitä sillä silmällä että aina tosiaan ei huonoakaan kuvaa tartte poistaa kun vähän miettii rajauksia tms.

Omaa kuvaa rajasin, muokkasin värimaailman musta-valkoiseksi ja sitten käytin puhelimen noiseware appia.. kivasti blurraa taustaa niin, että huomio kiinnittyy "oleelliseen" :). Ihan peruskäsittelyä tällä kertaa..

Credits: Just Jaimee - January & March 2014 Storyteller kitsEi kommentteja:

Lähetä kommentti