perjantai 9. tammikuuta 2015

MOC 2015 #8: Kalavalettako?

Hyvää päivää ja kirves vartta mikä haaste tälle päivälle!! Meinasi mennä hermo pariin otteeseen ja aloittelinkin uudelleen pari kertaa, mutta viimeisellä sain kuin sainkin haasteen valmiiksi.. tällä kertaa ei itse leiska tuottanut niinkään ongelmaa, siihen oli selvä visio, mutta se miten kuvaa piti käsitellä tuotti varmaan miljoona harmaata hiusta (kampaaja kiittää :)).

Tämän päivän haasteena oli tuoda kuvaa ikään kuin kolmiulotteiseksi ikäänkuin se tulisi kehyksestä ulos. Tässä mallikuva jotta näette idean :).


Nyt kun tietää miten tällainenkin kuva luodaan niin ei se nyt vaadikaan ihan älyttömiä taitoja.. ehkä vaan sitä harjoittelua, että tietää mitä tehdään millekin kuvakerrokselle :). Kuvasta saa enemmän 3D:mäisen kun kallistaa kehystä. Omassa kuvassa en lähtenyt kikkailemaan kun tähänkin meni "hieman" aikaa.. Tarkalleen ottaen tuhersin tätä yhtä leiskaa pari tuntia..

Minun sivuni rakentui viime kesän mökkireissulle kun meidän kalamiehet (ja naiset) saivat mm. kuvassa näkyvän hauen rikkinäisellä ongentyngällä :). Kalaa tuli iltaisin niin, että savustin kävi kuumana :). No, hyvää oli :).

Credits: Amber Labau - Raflection


1 kommentti: