torstai 15. tammikuuta 2015

MOC 2015 #11-14

Apuva! hetken jo ajattelin, että näinköhän saan kirittyä päiviä ja leiskoja kiinni kun pahimmillaan oli 4-5 leiskaa jäljessä... muuuutta, tässä sitä ollaan... päivä on 15. ja mulla on 14 leiskaa tehty. Eli nyt ollaan taas aikataulussa :). niin, ja puolessa välissä ollaan :).. jiihaa!

Alussa haasteen parissa oli n. 200 henkeä, mutta nyt huomaa, että osa on varmaan tipahtanut kokonaan ja osa on jäljessä.. esim. parin viimeisen päivän aikana on ladattu satakunta työtä galleriaan.. eli vaikka tämä on hauskaa niin kyllä tämä aikataulu tuo omat haasteensa :). Muita suomalaisia en tiedä että olisi mukana paitsi Omuli ja Hanna. Viime vuonna ei tainnut olla muita mukana kuin minä ja Omuli.. ja hengissä silloinkin selvittiin kumpikin :).

Mutta sitten haasteisiin ja leiskoihin.

Päivä #11: Kuvaton leiska

Eli yksinkertaisesti haasteena oli tehdä sivu ilman kuvaa.. Tein sitten listan asioista jotka saavat iloiseksi.. ei nyt mitään hirveän syvällistä vaan sellaisen hetken tunteita mitkä lämmittävät mieltä.

Credits: Kim Jensen - Me right now, Michelle Godin - Karolina & Klaus
Päivä #12: Yksityiskohtainen template

Päivän 12 haasteeseen kuului ladata TLP:n sivuilta template (en keksi suomenkielistä sanaa :)), josta sitten piti tehdä oman näköinen sivu. Tein oman sivuni viime syksyn kuvasta kun Lilli lähti ekalle ja Atte aloitti eskarin. Iloisena, mutta ehkä vähän jännitti :).

Credits: Little Butterfly Wings - My Journey, Laurie Ann - Document this alphabet
Päivä #13: Skräpistäminen

Mitä se Skräpistäminen on? eli otetaan vaikutteita ja tehdään oma versio jonkun toisen sivusta. Yleensä kun skräpistetään on kohteliasta mainita kenen sivun skräpistetty.. Minä käytin Sucalin ihanaa sivua.

Credits: One Little Bird - Fete
Päivä #14: Pikasivu

Nämä on tooosi haasteellisia.. varsinkin jos käytettävä pikasivu on hyvinkin paljas.. Näiden pikasivujen idea on siinä, että niissä ei ole layereita (kerroksia) joita muokata vaan periaatteessa kaikki kerrokset on niputettu niin että ei ole kuin yksi taso. Noooo, sehän tarkoittaa, ettei koristeita/papereita tms. saa kerroksittain elementtien taakse tms. Vaikea selittää.. sori!

Tässä pikasivupohjan aloitus mistä lähdettiin liikenteeseen..


Ja tässä sitten minun sivu lisäyksillä..

Credits: MOC 2015 - Quick page template, Amber LaBau - Reflection, Pink Reptile Designs - a Slice of Lemon, Quirky Heart - M3 December 2014
Ja hommat jatkuu! Ihanaa viikkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti