keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Tuunattu talouspaperi rasia

Kun kerran päästiin tuunauksen ja kirppistelyn makuun niin laitanpa näytille talouspaperirasian jota pikkuisen parantelin.

Serla on tuonut markkinoille talouspaperin joka on samanlaisessa pakkauksessa kuin mitä esim. yleisissä vessoissa näkee "repäisypaperina", mutta tämä versio on pehmeämpää ja valkoista. Olenkin käyttänyt näitä nyt puolisen vuotta. En ole oikein ikinä tykännyt rullista, joten tämä versio on ollut minulle sopivampi. Mietin ensin, että miten nämä paperit saa nätisti esille ja sitten mietin, että nämä kasvopyyherasiat voisivat soveltua tähän hommaan hyvin. Ei muuta kuin bongaamaan mieleistä :).

Tämän rasian löysin kirppikseltä. Hintalapussa lukee 3e, mutta pöydän tavarat oli kaikki -50%, joten maksoin vaivaiset 1,50e. Hieman oli pinta kärsinyt kosteudesta, mutta sepä ei minua haitannut.
Sitten ei muuta kuin hioin pintaa vähän, varsinkin niistä kohti joissa oli veden jättämiä jälkiä ja sitten vähän valkoista akryylimaalia pintaan ja hyvin pienellä vaivalla sain vanhahtavan country -tyylisen rasian keittiööni. Tykkään!

Ennen..


ja pienen tuunailun jäljiltä..


Mitäs tykkäät?

1 kommentti: