maanantai 7. heinäkuuta 2014

Kirppistelyä...

Tykkään kierrellä kirppiksiä, "second hand" kauppoja ja antiikkiliikkeitä.  Olen tehnyt paljon ihania löytöjä ja tuunailumielessä nämä paikat ovat aarrearkkuja.

Olen myös itse tyhjentänyt kaappeja viimeiset puolitoista vuotta säännöllisesti ja hyvin tavara käy kaupaksi. Tämä liittyy jotenkin mun tavarasta eroon pääsemisvimmaan.. jotenkin ajatus, että tavaraa lojuu käyttämättä kaapeissa ei vaan innosta yhtään. Lasten kaikki vaatteet ja lelut käydään säännöllisesti läpi ja määrä ollaan saatu pidettyä varsin kohtuullisena :). Kaiken maailman kippoja ja kuppoja keittiöön en halua ja nekin on käynyt kirppiksella hyvin kaupaksi. Yleensäkin kaikki ehjä ja siisti tavara liikkuu kun vaan muistaa hinnoitella ne oikein. Eli ei kannata lähteä "voittoa" haalimaan vaan jos tavarasta haluaa eroon on hinnan oltava sen mukainen..

Tänä vuonna mulla on ollut oma pöytä neljä kertaa ja yhteensä siis 8 viikkoa. Otan aina kaksi viikkoa kerrallaan. Hyvä vinkki on pitää sama pöytä niin ei tartte laputella tuotteita joka kerta uudelleen. Toinen vinkki on myös se, että jos pitää pöytiä usein niin jos joku tavara ei mene kaupaksi kerta toisensa jälkeen niin tarkasta onko hinnassa jotain vialla vai onko tuote "roskiskamaa". Itse teen myös sitä, että kerran puolessa vuodessa katson jääneet tavarat läpi ja Kierrätyskeskus on hakenut tavarat pois. Tämä on ainakin täällä pääkaupunkiseudulla maksutonta.

Ehkäpä tärkeimpänä on pitää pöytä siistinä eikä liian täytenä. Ja muista, että rikkinäiset ja likaiset tavarat karkoittavat asiakkaat pöydältäsi. Itse ainakin huomaan, että jos nämä asiat eivät ole kunnossa niin en katso koko pöytää..


Mitäs sitten itse ostan kirppikseltä? No, tästäpä on tullut tehtyä alkuvuodesta leiskakin :)


Tässä muutamia löytöjäni tältä kesältä:

kukkakehys 25e

AmandaB -lamppu. Uusi 10e.

Ikkunan pokat 6e, munakranssi 4e, kruunukukkatelineet (uudet) 8e/kpl.

Oletko sinä tehnyt unohtumattomia löytöjä?2 kommenttia:

  1. Tykkään myös kierrellä kirppiksillä ja laitan myös itse tehokkaasti tavaraa kiertoon:)
    Upeita löytöjä olet tehnyt ja hieno tuo skräppisivu!

    VastaaPoista
  2. Tosi upeita löytöjä olet tehnyt. Minun mielestä kirpparit ovat ihania.

    VastaaPoista