lauantai 5. heinäkuuta 2014

Digileiska: Kirje Lillille

Kahden kuukauden blogihiljaisuus rikkoutuu :). On ollut ihan älyttömän kiireistä aikaa, kuten yleensä ennen lomia sekä muita haasteita jotka on vienyt enemmän ajatuksiani kuin bloggailu :(. En ole tosiaan kerennyt bloggaamaan, mutta jotain pientä olen saanut aikaiseksi askartelu/tuunauspuolella. Digileiskoja ei ole syntynyt kuin 2 kappaletta.. höh.. blogeissa en ole kiertänyt ollenkaan :(.

Loppukesän aikana yritän jakaa teille mitä kaikkea on tullut tehtyä toukokuussa ja heinäkuussa :).
Tämän sivun olen tehnyt jo toukokuun lopussa. Aika menee niin älyttömän nopeasti ja yksi vaihe meidän elämässä päättyy.. esikoinen aloittaa syksyllä koulun ja kuopuskin menee jo eskariin. Oli jotenkin haikeata jättää jäähyväiset päiväkotiin, jossa lapsemme olivat neljä vuotta!

Aina välillä on tulee ajatelleeksi tulevaisuutta ja erityisesti mitä lapsille silloin kuuluu. Kaikkia varmasti jännittää miten lapset pärjäävät koulussa, saavatko he kavereita, pysyvätkö he terveinä, minkälaisen työpaikan löytävät, perheenperustaminen ja muut suuret asiat, joihin ei itse enää ihan mahdottomasti pysty vaikuttamaan mitä vanhemmaksi he tulevat.. ainoastaan toivomaan parasta ja olla tukena tarvittaessa.

Credits: Baby of Mine - Zoe Pearn2 kommenttia:

  1. Upea leiska! Ihana vahva punainen, makeesti sopii sivun pääosaan. Blogissani on muuten sinulle haaste. :)

    VastaaPoista