lauantai 3. toukokuuta 2014

Tagimallinen onnittelukortti

Ohhoh! Nyt täytyy jopa itse ihmetellä tätä postausta :). En ole varmaan puoleen vuoteen ihan "oikeasti" askarrellut :). Ei ole ollut hirveetä inspistä ja toisaalta myös mulla on ollut parin kuukauden  kestänyt askarteluhuoneen suurraivaus. Ei sillä, että olisin aktiivisesti koko tuon ajan siivonnut huonetta vaan jotenkin sekin on edennyt inspiksen puutteessa toooooosi hitaasti :). No, nyt näin vapun kunniaksi sain projektin valmiiksi ja pikkuisen alkoi sormia syyhyttämään askartelu. Esittelen joku kerta uuden järjestyksen niin näette mitä puuhailin huoneen parissa.

Noh, nyt sitten tämän kertaisen postauksen pariin. Elikkäs, äitienpäivä lähestyy ja kortti pyöri mielessä. Siivotessa tuli eteen tämmöinen ison tagin muotoinen pahvialbumi. Tämän koko on 16 x 12cm.


1. Irrotin yhden sivun pahvialbumista ja päällystin/liimasin molemmat puolet vanhan kirjan sivuilla.
2. "ressasin" reunat kauttaaltaan kuluneen näköiseksi.
3. Suihkutin valkoista mustemistiä pintaan (Rangerin, Dylusions ink Spray, väri - White Linen)
4. Sitten vaan koriste-elementit kehiin. Korttikuvan mattasin mustalla kartongilla, pari höyhentä, kukkia ja onnittelu teksti. Korttikuvan kohotin 3D-tarralla, jotta tuli vähän syvyyttä.

Ja sitten lopputulos..Aurinkoista päivän jatkoa!

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen! Erittäin mukavaa viikonloppua myös sinulle.

   Poista
 2. Kaunis on, tykkään vintagetyylistä. Itselläni on yks kaverin pyytämä kortti valmiina ja muorille tässä just väsään korttia. Blogiin ne jossain vaiheessa laitan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansku. Tykkään itsekin Vintagesta ja kierrätysaskartelusta. Mulla on ollut ihan täydellinen askartelublokki, mutta jos se kesää kohti aukeaisi :).

   Poista