lauantai 5. huhtikuuta 2014

Kerhokuvan tuunausta digiskräppäämällä

Tulipa kaivettua viime syksyn päiväkotikuvauksen kuvat ja näidenkin skräppäys on ollut mielessä jo muutaman kuukauden, mutta nyt sitten sain aikaiseksi skannata kuvat koneelle :). Tykkäsin ihan hirveästi näistä kuvista kun ne oli niin erilaiset kun perinteiset päiväkotikuvat. Kuvissa oli onnistuttu tosi hyvin tuomaan lapsien sellaisia veikeitä ilmeitä.

Kuvat on kooltaan 13x18cm ja kun skannasin ne valitsin valokuva-formaatin ja resoluutio oli 300 dpi (eli tulostuskelpoinen koko). Tämän jälkeen siirsin kuvat koneelle ja rajasin ne Photoshop Elementissä. Sitten kävikin hyvä tuuri kun olin miettinyt jo värimaailman valmiiksi ja lähdin lataamaan The Daily Digin huhtikuun kittejä ja kas kummaa.. siellähän oli juuri niillä väreille oleva kitti käyttööni :).

Rakensin sivun ensin vaaleapohjaiselle paperille ja sitten kun sivu oli valmis testasin myös mustalle pohjalle ja loppujen lopuksi tykkäsin tästä enemmän. Tämä on taas yksi hyvä esimerkki miksi skräppäys diginä on mun juttu! Voi vaihdella elementtejä vaikka sivu olisi ns. valmis :).

Vuoden 2011 päiväkotikuva tuli myös skräpättyä. Sen voit käydä kurkkaamassa tästä.Credits: Studio Memory Clips - Simply You

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti