sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Terveisiä Nykistä

Pitkä aikainen haave toteutui viime viikolla...
Kaikki alkoi viime heinäkuussa kun aloimme ystävän kanssa juttelemaan, että olisipa ihana joskus päästä New Yorkiin, mutta "seura" vaan puuttui. Siltä istumalta sitten päätimme, että me lähdetään reissuun sitten kaksistaan :). Matkat varattiin heti elokuussa ja saatiinpa joukkoomme vielä vahvistus joulukuussa: ihana & upea Sanni <3. Käykääpä myös kurkkaamassa Sannin blogista (kurvitkunnossa.blogspot.fi) reissukuvia ja Sannin upeaa muodonmuutosta!Lähtötunnelmissa Helsinki-Vantaalla
(Kuvat saa isommaksi klikkaamalla niitä)


Sini-valkoisin siivin kohti Nykiä..


Menomatka meni nopsaan naurun merkeissä ja tuli sitä pari leffaakin katsottua siinä sivussa :)

Maahantulosta minulla ei ole pahemmin kuvia, mutta siihen sai kyllä varata aikaa. Yksi toooooooooosi pitkä jono, missä kaikki jonotti ja odotti vuoroaan sormenjälkiin, kasvokuvaan ja pariin kysymykseen.

Siitä sitten laukkumme saatuamme suuntasimme taksilla kohti keskustaa. Siihenkin matkaan sai varata melkein tunnin, vaikka lentokenttä on n. 20 kilometrin päässä. 

Hotellimme sijaitsi Time Squarelta vain noin 100 metrin päässä eli olimme ihan ytimessä (mitä ei tosin huomannut ainakaan yöäänien mukaan, tosi hiljaiset yöt)

Hotellimme The Time (224w 49st)


Muuten huoneemme oli kuin tämä, mutta vain tummansinisenä nuo keltaiset osat (ei sitten tullut otettua yhtään omaa kuvaa huoneesta :))


Ensimmäinen yö meni päin prinkkalaa johtuen 7 tunnin aikaerosta ja käytännössä valvoin ensimmäisen ja vielä toisenkin yön :).

Heti ensimmäisenä päivänä suuntasimme Woobury Common Premium Outlettiin.
Hyppäsimme 8.30 lähtevään bussiin (bussimatka kesti tunnin) ja pitkän päivän päätteeksi palasimme vasta kahdeksan aikoihin takaisin hotellille. 

Paikka on kuin pieni kylä eli kaikki liikkeet ovat "omissa" taloissaan. Mitään ryysistä siellä ei ollut, mitään ei viety käsistä ja oli hyvin tilaa liikkua ja katsella. 
Taisimme EHKÄ vähän hullaantua siellä ja kantamukset olivat sen mukaiset :). Hinnat olivat todella edullisia suomeen verrattuna sekä valikoimat laajoja.

Tässä muutamia hinta esimerkkejä:

Converset (pitkävartiset) 37e
Guessin aurinkolasit 26e
Guessin käsilaukut n. 45-60e
DKNY lompakko 20e
Levikset 14-30e

Siellä on 220 myymälää, joten kierrettävää riittää vaikka pariksikin päiväksi. Meiltäkin jäi varmaan 2/3 kiertämättä vaikka kävelimme koko tuon ajan (yksi 30 min. tauko pidettiin). Minulla oli mukana tyhjä vetolaukku, mutta enpä olisi näyttänyt yhtään tyhmältä tyhjän ISON matkalaukunkaan kanssa. Aikasta monella sellainen oli mukana ja olisi ollut ehdottomasti helpompaa kuljetella tavaroita :).


Toisena päivänä eli perjantaina katsoimmekin Nykiä vähän eri perspektiivistä :)


Lennon jälkeen oli vuorossa jälleen shoppailua ja kiertelyä :). Illalla suuntasimme musikaaliin katsomaan Chigacoa.
Lauantai oli meidän viimeinen "kokonainen" päivä ja suuntasimmekin heti aamusta Victoria´s Secrettiin shoppailemaan. On kyllä käymisen arvoinen paikka! vietimme liikkeessä varmaan kaksi tuntia. Sieltä tulikin sitten ostettua alusvaatteita (yllätys :)), tuoksuja, voiteita, paitoja, meikkejä yms...


Koska tämä alunperinkin oli suunniteltu shoppailureissuksi emme lähteneet kiertämään sen kummemmin nähtävyyksiä, koska joka paikkaan olisi ollut aikasta suuret jonot. Ensi kerralla sitten :).
Yleisfiiliksenä kaupungista jäi kuva, että se on ISO!!, mutta toisaalta myös katukartat on loogisia, siellä on keskustassa ihan turvallista => ihmisiä joka paikassa paljon, kaikki on ihan super ystävällisiä (ei liian lällyjä suomalaiseen makuun) ja ruoka/juomat hyviä!

Ystävällisyydestä pitää sanoa, että meille kävi aika usein niin, että kun poseerattiin niin joku ohikulkija tuli ja tarjoutui ottamaan meistä kuvia :). Kuka tekee niin Suomessa?? 
Tässä esimerkki kahdesta naispoliisista jotka heittäytyi nauraen meidän kanssa kuviin :)


Marjo & Sanni, kiitos muruille aivan mielettömästä reissusta <3!
Ensi syksynä uudelleen!

PS niin tuliko sitä shopattua? Mitäs luulette :)

Ennen/jälkeen


2 kommenttia:

  1. Olihan se pikkasen hieno reissu! <3 Minä, joka en tykkää shoppailemisesta...shoppailin teidän kanssa koko päivän ja vielä niin ettei fyysisesti olisi voinut enää mitään kantaa :D Oot ihana! :*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin mahtava reissu.. odotan niiiiiin innolla syksyä ja sitä kun päästään rytmiryhmällä taas liikenteeseen :). Halauksia muru <3!

      Poista