lauantai 21. joulukuuta 2013

Onkos täällä kilttejä lapsia?

Näin se taas vuosi vaihtuu muutaman hassun päivän päästä.
Viimeinen kuukausi-kaksi on ollut kyllä aikamoista haipakkaa töissä ja kotona.
Mukaan mahtuu työprojekteja sekä sitten pari viikkoa lomailua etelän lämmössä.

Tultiin kotiin 4.12. keskiyöllä ja vielä olin niin etelän fiiliksissä, että itsenäisyyspäivä meni ihan sivu suun.. en avannut edes telkkaria :), jotenkin vaan ei tuntunut yhtään itsenäisyyspäivältä saatikka että tuntuisi joulunajalta :). Pikku hiljaa olen kuitenkin päässyt taas normaali rytmiin ja joulukortit lähti maailmalle (tosin ihan normimerkeillä), kuusi koristeltu ja joulukoristeet laitettu esille. Joululahjatkin on ostettu ja tänä viikonloppuna on vielä pakkausurakka edessä :). Maanantaina auton nokka kääntyy Savoa kohti jossa sitten vietämme joulun mummolassa.

No, mutta sitten sitten tähän leiskaan :). Olen leiskannut ennenkin tämän kuvan, koska tykkään siitä niin paljon. Kuva on tosin otettu jo pari vuotta sitten eli lapsetkin on jo vähän isompia. Meillä ei onneksi lapset ole ikinä joulupukkia pelänneet vaan reippaasti ovat laulaneet pukille ja istuneet pukin sylissä :).
Joka vuosi jännätään tuleeko se pukki ollenkaan kun ei aina muisteta olla niin nätisti ja myös jouluja olemme viettäneet joka vuosi eri paikassa. Ihme pukki se on kun lahjat löytää aina perille.. vaikka sitten tonttujen tuomana :).


Credits: Peppermint Creative - Jolly Holly Kit

1 kommentti: