sunnuntai 11. elokuuta 2013

Digipläjäys..

Blogi elää hiljaiseloa johtuen kiireistä :). Ei tässä kuitenkaan ihan olla oltu digeilemättä, joten pläjäytänpä muutaman leiskan näytille :). Nämä ovat nyt noin viikon satoa...


Muffinssi-leiska: Tuli pitkästä aikaa leivottua. Tykkään tehdä ruokaa ja teemmekin kaiken ruuan "alusta loppuun", valmistuotteita ei juuri käytetä ja puolivalmisteitakin harvakseltaan. Mutta entäs sitten se leipominen... olisi ihana kun olisi leipomiseenkin sama tatsi :). Leipoessa mä tuijotan orjallisesti reseptiä ja en pahemmin uskalla soveltaa :)... No, muffinssit onnistui ja oli "sika"hyviä :).

Juu... leiskassa on yksi kirjoitusvirhe. En jaksanut enää tähän nettikevytversioon korjata virhettä :).


Credits: Studio Basic Designs - Be.You.Tiful

Vacation-leiska: Tämä on CT-työ Peppermint Creativelle. Ihanasta uudesta kitistä joka tehty varta vasten tähän Digiscrap Paradeen. Templaattina tämä on tehty elokuun Pimp My Page -haasteeseen. Luonnoksen voit käydä lataamassa itsellesi tästä (maksuton elokuun ajan).

Kuvat ovat kesäkuiselta reissulta Dubrovnikiin. Aaahh.. mä haluun takaisin..


Credits: Peppermint Creative - Destination Adventure (Digiscrap Parade 08/2013)

Mitäs me vanhukset? No, mitäpä tähän tarttee sanoa :).. Puhelimen apeilla on hauska leikkiä ja tätäkin nauroimme vatsat kippurassa :). Jotenkin lasten kuvat on hauskemmat kuin meidän aikuisten.. meillä kai ei ole niin paljon muutosta nykyisestä ;). 


Credits: Wimpychompers Creations - Summer Blossoms (Scrap Matters)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti