torstai 18. heinäkuuta 2013

Skräppihetket haaste #13: Metallinen tunnelma ja kohokuviointi

Voihan luomisen tuska! Tämä työ ei syntynyt kyllä hetkessä... Yhden illan ensin väänsin pohjaa kasaan ja sitten oli pakko pitää pari iltaa taukoa kun aivot oli ihan jumissa. Hetken jo mietin, että teen kokonaan uuden työn tähän haasteeseen. Ongelma mulla oli lähinnä se, että tykkäsin taustasta ihan mielettömästi ja olisin halunnut tehdä siihen jonkun "elämänviisauden" esim. grungeboardista.. no silloinhan siitä olisi tullut sitten Mixed Media työ enempi eikä skräppityö, joten piti pitää vähän taukoa ja miettiä kokonaisuutta uudelleen.

Tausta on tehty canvaspohjalle levittäen ensin suht paksulti gessoa ja sitten laitoin salmiakkikuvioisen maskin päälle ja vähän lisää gessoa lastan avulla. sitten aloitin suihkeiden suihkimisen. Välillä lisää gessoa ja taas suihkeita. Vähän uteeta ja kohojauheita, kuumentamista, vähän perfect pearlsia metallista tunnelmaa luomaan.. työvaiheiden väleissä tietenkin piti antaa työn vähän aikaa kuivua. Toki vähän nopeutin työn etenemistä kuumailmapuhaltimen avulla :).

Kuvan kaivoin vuodelta 2004 kun meillä ei vielä ollut lapsia ja tykättiin eräillä luonnossa. Tämä kuva on otettu mökkireissulta kun oltiin saaressa ja Ottishan oli aina meidän mukana :). Otto-potto oli tuossa vielä nuori poika. Ikää vasta 2 vuotta.. nythän mies on jo 11-vuotias vanha herra.

Tuohon ajatelmaan mielestäni kiteytyy juuri skräppäyksen ja elämän ihanuus! Suomeksi siis teksti on näin vapaasti käännettynä: elä hetkessä ja tee siitä niin kaunis, että se on muistamisen arvoinen.

Lopuksi vielä lisäsin palasen Washi-teippiä ja itse tekemäni pullonkorkkikoristeen. Työn koko on 12" eli 30x30cm. Tämä menee työhuoneeni seinälle :).

Käy sinäkin kurkkaamassa tämänkertaisen haasteen teema ja tule mukaan haasteeseen!

2 kommenttia:

  1. Hurjan hieno sivu! Tausta on ihan mielettömän hieno ja kuva upea!

    VastaaPoista
  2. oih..ihanat värit. iuhan täydelliset suorastaan.

    VastaaPoista