keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Kierrätyskeskuksesta bongattua

Tykkään käydä kirppiksillä ja minulla onkin ollut nyt reilun puolen vuoden ajan isompi tyhjennysprojekti omien kaappien osalta. Myös askartelutarvikkeita on lähtenyt myyntiin iso määrä ja koko ajan vaan vauhti kiihtyy :).

Meillä täällä pääkaupunkiseudulla on useita Kierrätyskeskuksen pisteitä joissa kannattaa poiketa. Tavaraa on ihan laidasta laitaan ja hinnat on halpoja. Tässä meidän lähellä olevassa pisteessä olen nyt käynyt kolme kertaa ja eka kerralla kävin oikeastaan vaan kysymässä miten saan vanhan ruokapöytäni ja tuolit heille :).

Tuunattavaa on sieltäkin lähtenyt mukaan, mutta siitä sitten enemmän kun se projekti on valmis :). Tänään mukaan lähti tällainen satsi. Parit vanhat kirjankannet, toisesta teen kortin ja toisesta teen Mixed Media jutun. Myös pieni kerä ohutta juuttinarua, pieniä helmiä korkeiksi noihin ihaniin pikkupulloihin. Nuo pikkupullot ovat lasia ja mielestäni aika edullisia kun miettii Timpan pikkupulloja... pullopaketin (4 kpl) hinta oli 2e. Tämän kokonaisuuden hinta oli yhteensä 6,50e.

Mitä muuta sieltä voisi hommata paperiaskarteluun? No, esim. diakehyksiä, vanhojen kirjojen sivuja (= vanhoja kirjoja), LP-levyjä ja niiden kansia, puuhelmiä, nappeja... nämä nyt äkkiseltään tuli ainakin bongattua.
6 kommenttia:

 1. kirpparit ja kierrätyskekskukset onki tuunailijoiden ja askartelijoiden aarre aittoja..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Mä tykkään kanssa kierrellä eri paikkakunnilla kirppiksillä ja on tullut vaikka mitä löytöjä vastaan :). Toisen roska on toisen aarre :).

   Poista
 2. Aarrelöytöjä olet tehnyt. Rakastan kirppareita. Mukavaa päivää sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin tosi tyytyväinen löytöihini ja sinne jäi vielä näitä, joten pitää varmaan poiketa toisenkin kerran :). Aurinkoista päivää myös sinulle!

   Poista
 3. Edullisia löytöjä olet tehnyt! Täytyypä käydä itsekin pyörähtämässä jollain kirpparilla ja lähelle aukaistiin ihan uusi kierrätyskeskus, jossa pitäisikin vierailla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tosiaan poiketa! Kun pitää silmät auki niin voi tehdä tosi löytöjä ja hinnat on tosiaan ihan älyttömän edullisia.

   Poista