maanantai 29. heinäkuuta 2013

Huomio Huomio.. Digiscrap Parade lähestyy!

On kuin joulu olisi nurkan takana ja täällä ollaan taas ihan täpinöissään :). Elikkäs kautta aikain toinen Digiscrap Parade käynnistyy 1.8.. Herkullisia "sneak peekkejä" on ollut tässä jo reilun viikon ajan tarjolla ja teemakin on jo tullut selväksi: Destination Adventure, eli matkustusaiheisia kittejä luvassa. Mikä kivointa mukana on myös Peppermint Creative omalla kitillään! Pääsinkin kittiä jo vähän mutustelemaan ja tekemään ensimmäisiä leiskoja. Kivaa!

Omat kokemukseni ekasta paraatista voit lukea tästä. Teema ekalla kerralla oli "That´s Life" elikkäs kitit olivat hyvin pitkälti arkielämän tilanteisiin sopivia. Latasin tosiaan silloin eka kerralla 20 kittiä ja about puolia olen jo nyt hyödyntänyt. Monessa kitissä oli myös yksittäisiä elementtejä jotka sai mut lataamaan kitin. Mikä ehkä parasta oli se, että kierroksen ansiosta saan FB-syötteeseeni ko. firmoilta tiedon heidän uusista tuotteistaan sekä heidän omien CT-jäsenten leiskoja nähtäväksi. Aikasta monta uuttakin digivalmistajaa tuli tuon kierroksen kautta tutuksi ja onpa sitä tullut ostoksiakin tehtyä näin jälkikäteen uusilta firmoilta :).

Tässä vähän tiisereitä teillekin...

Olisi hauska nähdä mitä muille tarttuu mukaan :), joten jätäthän kommenttikenttään viestiä niin tiedän tulla tarkkailemaan tuotoksiasi :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti