perjantai 14. kesäkuuta 2013

Uuhh.. kiire... soijaa pukkaa :)

Jos voi sanoa, niin ihan lievästi kiireinen kaksi viikkoa alkaa päättymään. Blogia ei ole pahemmin kerennyt päivittää ja vielä vähemmän tehdä mitään uutta.

Viime viikko meni ihan täysin töiden parissa aamusta yöhön ja aikamoista säätämistä koko paletin kanssa (lapset, koira, loman alkaminen, reissut jne). Tällä viikolla on ollut melkeinpä minuutti aikataulu. Maanantaina piti tehdä viime hetken pakkailuja lasten reissua varten ja hakea mummo junalta. Tiistaina sitten vietiin mummo ja lapset junalle ja he matkasivat Savoon melkein kahdeksi viikoksi. Keskiviikkona sitten olikin koiran vuoro lähteä lomalle koirahoitolaan vähän reiluksi viikoksi. Samalla reissulla sitten käytiin katsomassa yhtä autoa mitä ollaan jo vähän aikaa tässä tuumailtu.. no, lopputulos oli, että lähdimme sillä autolla sitten autoliikkeestä kotiin :). Eilen torstaina sitten lisää viime hetken shoppailuja ja alakerran tyhjentämistä. Rakennuttaja tulee tiivistämään koko alakerran seinän vieret mikä tarjoittaa, että mitään tavaraa ei voi olla huoneissa kun parketti irroitetaan.. Tänään perjantaina tyhjennys jatkuu ja samalla pitäisi pestä vielä pyykkiä ja pakata... ai minne? nooooh.. nyt alkaa mun virallinen kesäloma ja lauantai aamuna koneemme suuntaa kohti Dubrovinikiä!


3 kommenttia:

 1. Huh,kuulostaa hektiseltä mutta jospa nyt helpottaisi. Oikein hyvää lomaa teille,säät ainakin näyttää suosivan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tosiaan huh mikä pari viikkoinen :). Huomenna varmasti helpottaa ja voi heittää aivot narikkaan ainakin viikoksi :).

   Poista
 2. Onp todellista kiirettä ollutkin. Ihanaa lomaa ja ihanaa matkaa.

  VastaaPoista