torstai 6. kesäkuuta 2013

Skräppihetket DT-työ #10: Lähtö

Uskomatonta, mutta totta. Kymmenes haaste käynnistyy! Haasteet on ollut mieluisia tehdä ja on ollut kiva itseäkin haastaa tekemään töitä. Nyt tosin huomaa, että kiireet ennen kesälomaa aiheuttaa sen, että omat DT-leiskat valmistuvat vain pari päivää ennen julkaisua :). No, jos vaikka kesällä saisi tehtyä "urakalla" seuraavia etukäteen :).

Tämän kertaisessa haasteessa teemana on lähteminen & leimailu-tekniikka. Tehtävänä on etsiä asia tai kuva, joka kertoo lähdöstä, lähtemisestä tai lähtemiseen liittyvistä asioista. Kerro kuvin ja tekstein tarinaa aiheesta. Sivusta pitää löytyä myös LEIMATTUJA elementtejä. 


Nooo... mulla ei tuo leimaus ole oikein ollut huudossa viime aikoina, joten aika vähillä leimoilla mentiin.
Minun aiheeni on ajankohtainen koska ensi viikon kun jaksaisi painaa niska limassa töitä niin sitten alkaisi neljän viikon loma! Mikäs parempi loman aloitus kun viikko Kroatiassa. Tämän leiskan kuva on otettu viime syksyn Kroatian reissulta. Journaling kertoo siitä nimenomaisesta fiiliksestä mikä lomalla olemisessa on ihan parasta.


Tykkään noista "rintanappi"-koristeista joita olen ostanut englannista. Tällä kertaa kuitenkin litistin  koristeen Big Shotin avulla. Ajatus littaamisesta lähti pullonkorkeista joita litistän Big Shotilla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti