tiistai 7. toukokuuta 2013

Tuunattu Facebookin kansikuva

Olen tunannut oman kannen Facebookin kansikuvakseni. Tein kuvan käyttäen blogini ilmettä. Nyt jos koskaan pääsee vähän helpommalla kun Peppermint Creativeltä voit käydä lataamassa ilmaiseksi 6 erilaista pohjaa.

Tässä vanha kansikuvani (tehty ilman mitään pohjia)...


Ja sitten uusi kansikuvani käyttäen PC:n pohjaa...


Kuusi eri vaihtoehtoa. Nämä voit käydä lataamassa tästä.


Kuinka sitten tuunata oman kansikuvia pohjia käyttäen?

Avaa ensimmäiseksi haluamasi template yllä olevasta kuudesta mallista. Valitse digituotteet (joko tietty kitti tai yksittäiset koristeet ja paperit). Template pohjat ovat .psd -tiedostoja, eli ovat Photoshopin tiedostoja. Tämän jälkeen voit korvata pohjassa olevat elementit haluamillasi digituotteilla. Tämä vaatii kuitenkin sen, että osaat käyttää Photoshoppia sen verran, että osaat käsitellä layereitä (tasoja).

Hanna onkin tehnyt suomenkielisen tutoriaalin, jota hyödyntämällä pääset valmiiden pohjien maailmaan.

Teitkö sinäkin omasi? olisi kiva nähdä sinun versiosi näitä pohjia hyödyntäen.

2 kommenttia:

  1. Ihan asian vierestä; kiitos, kun olit laittanut tietoa aiempaan postaukseesi, mistä Suomesta käsin saa tilattua Project Life-tuotteita. Aamupäivä meni etsiskellessä, nyt on tialus sisässä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa jos tiedosta oli apua! Monella valmistajallahan on samantyylisiä muovitaskuja joten jos haluaa Beckyn tuotteisiin vaihtelua niin vaihtoehtoja on :). Itse tänä vuonna teen kokonaan itse kasaamistani muovitaskuista ja käytän osittain 3"x4" Clementine kitin lappuja :).

      Poista