tiistai 21. toukokuuta 2013

Skräppihetket DT-työ #8: tarinointi & luonnos / Story & sketch

Onkin ollut aikamoista haipakkaa sekä töissä että kotona ja blogin päivitys on valitettavasti jäänyt vähemmälle nyt viimeisen parin viikon aikana.

Skräppihetket -haastekin julkaistiin kohta kaksi viikkoa sitten ja onneksi sentään haastesivulta työni löytyy, mutta blogiin en saanut päivitystä aikaseksi ja kohtahan tulee jo seuraavakin :). Parempi kuitenkin myöhään kuin ei milloinkaan :).

Tässä haasteessa oli sekä luonnos valmiina ja tarinointiahan mahtuikin sitten kunnolla. Minä tein oman sivuni minun ja H:n taipaleesta. Yhteistä eloa on kolmastoista vuosi meneillään ja paljon on näihin vuosiin sattunut ja tapahtunut :). Kuvat otettu viime syksyn Kroatian reissulta.

Kitti on minun iNSD -päivän löytöjä ja ihastuin siihen ihan täysin. Tulee varmasti käytettyä useasti. Myös otsikon aakkoset olivat ko. päivän freebie -löytöjä.

Translation: Last couple of weeks has been very hectic.. so, I haven´t had time to update my blog :(. Scrap Moments challenge was published over week ago and here is my DT layout for the challenge.
This kit and tittle alpha was one of my great findings in iNSD. I love it! Page tittle is "Us two" and LO tells my and my hubbie´s story. We have been together for 12,5 years :).


Credits:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti