perjantai 3. toukokuuta 2013

Peppermint CT: Räjähtävä laatikko "Exploding box"

Peppermint Creative julkaisi n. kuukausi sitten ihanan kitin nimeltään "Miso lucky". Sen innoittamana tein jälleen kerran tällaisen räjähtävän laatikon. Olen tehnyt näitä vuosien mittaan aikasta monta ja näitä on kiva tehdä ja "nopeakin" (varsinkin kun on sen ensimmäisen saanut tehtyä). Nämä ovat mielestäni olleet hyviä lahjoja ja sisällehän saa sujautettua vielä esim. lahjakortin tai korun tms. Itse laatikon ohjeen löydät tästä. Olen joskus kauppias aikana tehnyt suomenkieliset ohjeet ja pitää katsoa jos ne vaikka löydän kuvineen :). Olen pitänyt tämän kurssin mm. Ikaalisissa Intohimona Skräppäys -tapahtumassa.

Nämä menevät hyvin esim. joulu-, synttäri- tai vaikkapa äitienpäivälahjaksi mummolle lastenlapsilta.
Jos ei satu omistamaan paljon kuvia valitusta aiheesta/kohteesta niin miksei sitten laita sisälle vaikka runoja tai kannustuksia kuvien tilalle.

Laatikonhan voi koristella juuri niin runsaalla määrällä koristeita kuin haluaa.. siis kannen :). Sisäosaan ei paljoa voi laittaa koristeita, koska muuten laatikon käyttö on hankalaa.

Tähän laatikkoon olen käyttänyt työvälineenä Scor-Palia (nuuttauslauta). Jos sinulla ei ole lautaa niin esim. paperileikkuria voi käyttää hyvin suorien linjojen nuuttaukseen. Poistat vaan terän ja taittoluulla tai vaikkapa viivottimella painat taitoksen.

Muuten materiaaleina käytin 3 x 12"x12" -arkkeja, valokuvat sekä washi-teippejä. Laatikon koko on 3"x3"x3".

Materiaaleina käytin siis digimateriaaleja jotka on tulostettu. Kansi ja sisäosan keskusta on skräpätty 12":n kokoon ja sitten vaan skaalattu sopimaan tuohon rasiaan.

Jos olet tehnyt näitä rasioita niin laitathan linkiä? olisi kiva nähdä muidenkin laatikoita. photo 2013_Miso_exploding_box_zpsaafb5c92.jpg

Credits:
1 kommentti:

  1. Ihanan värikäs! Itse olen tehnyt vain ilman noita "sivulärpäkkeitä" mutta tuolla mallillahan säilyisi paperin koko kuviointi jos käyttää jotain erikoista paperia!
    Pari laatikkoa löytyy linkistä:
    http://pipaiita.blogspot.fi/search/label/3D-juttuja

    VastaaPoista