torstai 9. toukokuuta 2013

iNSD - Kansainvälinen Skräppäyspäivä 2013

Lauantaina 4.5. vietettiin jälleen Kansainvälistä Skräppäyspäivää. iNSD:tä vietetään joka vuosi toukokuun ensimmäisenä lauantaina. Ensimmäisen kerran tätä päivää vietettiin 1994 ja se on yrityksen nimeltään Creative Memories:n keksimä. Päivä on amerikkalaista perua ja vielä tänäkin päivänä se on amerikassa suurempi päivä kuin muualla maailmassa. Kyse ei ole sentään mistään kansallisesta juhlapyhästä ;), mutta hardcore-skräppääjät pitävät sitä kyllä sellaisena. Silloin on heillä tarjolla melkeinpä jokaisessa askarteluliikkeessä demoja, kursseja, esittelyjä ja alennuksia. Nettipuolella alennukset on huimia tuona päivänä. Varsinkin digipuolella uusia kittejä julkaistaan ko. päivänä lukematon määrä ja alennukset ovat 30-70% normihinnoista.

Minun päiväni meni osittain shoppailun merkeissä. Tuli ostettua muutamia kittejä ja sitten ostin templateja. Uutena tuttavuutena osallistuin The DigiScrap Paradeen. Tämä "paraati" uusiutuu neljännesvuosittain eli parin kuukauden päästä sitten uudelleen :). Mitä Paradessa sitten tehdään? Tarjolla on 65:n valmistajan ja suunnittelijan tuotteita maksutta => ns. freebie -tuotteita. Tarkoituksena on kiertää kaikki linkit ja ladata halutut tuotteet itselle.

Huom! ainakin tämä kierros oli hyvin vahvasti Facebook-pohjainen eli lataukset tehtiin Facen kautta, eli jos sinulla ei ole Facebook-tiliä niin kannattaa käydä kurkkaamassa ko. valmistajien sivuja josko nämä tuotteet saisi myös heidän nettisivujen kautta.

Minulla tähän pikavauhdilla tehtyyn kierrokseen meni 34 minuuttia :). Eli vaikka tuo 65 kuulostaa määränä suurelta niin aikaa kiertämiseen ei silti mennyt paljon. Varmasti olisi mennyt enemmän jos olisin alkanut tarjontaa katselemaan enemmän, mutta sen teen toiste :). 65:stä tuotteesta minä latasin 20. Olen aika nirso noiden ilmaistuotteiden kanssa ja nykyään ei tulekaan ladattua niitä ellei se ole sellainen, että tiedän käyttäväni sitä sata varmasti!

Kaksi kittiä pääsi heti käyttöön ja seuraava Skräppihetket -haasteen DT-työkin on tehty ko. kierroksen materiaaleista.

Tässä iNSD -päivänä tekemäni leiska. Template ostettu ja digikitti maksuton (ko. päivän ostoksia).

Tarina leiskan takaa: Meillä tänä keväänä otettiin ensin esikoiselta apurenkaat pois ja kun hän oppi viikossa ajamaan pyörää niin näissä kuvissa on ensimmäinen ajokerta kun kuopus pääsee maistamaan vauhdin hurmaa :). Palkintokin ajotaidosta oli kummallekin mieluinen: pääsi pyörällä iskän kanssa kauppaan ja sai valita minkä tahansa namin palkinnoksi :).


Credits:

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti