torstai 25. huhtikuuta 2013

Skräppihetket DT-työ #7: leiska

On aika jo seitsemännen työn. Tälläkin kertaa haasteen antoon on tullut leiska Riikalta. Kiva kiva!
Aihe siis vapaa, mutta leiska ennalta sovittu :). Käythän tutustumassa sääntöihin ja ei muuta kuin tervetuloa mukaan haasteeseen.

Oma työni on jälleen tehty diginä. Jotenkin tuntuu, että muu askartelu on kokenut kohdallani inflaation ja esim. leimailut on jäänyt ihan kokonaan. Olenpa jopa heikkona hetkenä miettinyt myyväni melkeinpä kaikki kamat poiskin kun niitä on yksi huoneellinen ja varasto ei tunnu vähenevän mihinkään.. onneksi olen nyt kuitenkin saanut hillittyä itseni ostamasta pahemmin uusia juttuja ;). Digeily on vaan jotenkin niin paljon mukavampaa tällä hetkellä: ei sotkua pöydillä, tuotteita voi käyttää loputtomasti, saa juuri sen värisiä ja kokoisia tuotteita kun kulloinkin tarvitsee, saa helposti ja edullisesti kokonaisuuden (paperit, koristeet jne)... tässä vaan muutama plussa puoli :).

No, nyt meni ihan toisille raiteille kirjoitus :). Tämä kuva on n. kuukauden takaa kun olimme häissä ja ehkä kuvastaa miten paita ja peppu sisarukset ovat (ainakin välillä ;)). Valitsin kuvan kanssa tämän ihanan herkän Erin Kayn kitin. Jottei lopputuloksesta olisi tullut liian hempeä otin taustaksi harmaan. Harmaahan on siitä kiva väri, että sen kanssa menee kaikki värit. Kennot on tällä hetkellä ihan ehdottomasti mun suosikkilistalla.. huomaan, että jos vaan kennoja löytyy niin yritän etsiä kohdan johon niitä tunkea :). Fontit Dafontista.

Translation: It is time for a seventh challenge in Scrap Moments. This time you have to use layout (made by Riikka). Nice! Theme is free but your challenge is to fit your theme to the given layout. Feel free to join us!

My theme was "sibling love". This photo was taken in about a month ago and it shows how tight pair these two are (.. at least sometimes :)). Sometimes they fight but in a next minute they are best friends with each other <3.Credits: Erin Kay Studio - Today Tomorrow always


PS kannattaa käydä katsomassa mitä the Daily Digin porukka oli kitistä saanut aikaiseksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti