torstai 11. huhtikuuta 2013

Skräppihetket DT-työ #6: Tulkitse lukemasi kirja

Tämän kertaisen Skräppihetket haasteen aiheena oli tulkita lukemaansa kirjaa. Avuksi sai ottaa vielä Paperiliittimen Riikan luonnoksen. No, jos joku tekee leiskan niin minähän haastan itseni vielä sen osalta :).

Muistan vieläkin kun Game of Thrones alkoi. Jäin sarjaan ihan heti koukkuun ja sittemmin on tullut luettua kirjasarja ja tietenkin nyt seurannut HBO:lta juuri alkanutta kolmatta kautta. Olen LOTR:n suuri fani ja pidin valtavasti sarjan visuaalisesta ilmeestä ja myös itse juoni ja roolihahmot olivat hyvin rakennettu. Tässä sarjassa myös hahmot ovat todella mielenkiintoisia ja tarina etenee "ennalta-arvaamattomasti", myös se, että tässä sarjassa hyville ei tosiaan aina käy hyvin luo tietynlaista jännitystä. Useinhan oletuksena on, että sarjojen "päähyvikset" eivät kuole. Tässä sarjassa se ei päde vaan yllätyksiä riittää joka jaksoon. Sarja on aikasta väkivaltainen, mutta toisaalta kaikki muut ritarisarjat ovat aina ehkä liian kaunisteltuja.

Tykkään monesta muustakin HBO:n sarjasta juuri sellaisen erilaisuuden vuoksi. Yksi aiemmista suosikeistani oli Deadwood jossa seikkaili ihan todellisia historian hahmoja lännenkaupungissa. Harmi vaan, että sarja lopetettiin kolmannen tuotantokauden jälkeen..

Leiskassa toin värimaailmaa esiin ruskean sävyillä ja hieman rustiikkisuudella. Kukat edustaa vähäistä kauneutta jota sarjassa on. Otsikko on suoraan sarjan "hokema", jota sarjassa kauhulla odotetaan.


Credits:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti