tiistai 9. huhtikuuta 2013

Kameralaukku naisille

Oletko kaivannut itsellesi kameralaukkua joka ei näyttäisi heti ulospäin kameralaukulle? En ole täällä Suomessa törmännyt pahemmin muunlaisiin kameralaukkuihin kuin perusmustiin eri kokoluokissa ja laukkuina ja reppuina. Itse olen kokenut ne hieman tylsiksi, koska usein on sellaisia tilaisuuksia joissa ei sitten viitsisi kantaa reppua selässä tai peruslaukku näyttäisi vähän "hölmöltä". Mulla on yleensä aina kamera mukana; on se sitten kännykkä, pikku pokkari tai järkkäri.

Pari vuotta sitten tilasin Jenkeistä Jo Totesilta itselleni järkkärille sopivan laukun ja täytyy sanoa, että oli tosi hyvä ostos. Laukku on suunniteltu hyvin niin, että laukun sisällä on siirrettävät osat niin, että kamera ja objektiivit pysyvät hyvässä järjestyksessä. Itsellä laukussa on yleensä mukana kameranrunko, kaksi objektiivia sekä salama. Lisäksi ihan perusjuttuja mitä normi käsilaukustakin löytyy (kännykkää, lompakkoa jne). Ja hyvin mahtuu!

Muistelen, että postikulujen kanssa laukun hinta jäi n. 100 euroon.. alv:nhän tuosta summasta joutuu maksamaan jos paketti tulliin pysähtyy eli kaikkinensa n. 120e tulisi tälle laukulle hintaa. Minusta se ei ollut mahdoton hinta erikoislaukusta ja siitä, että laukku on kyllä materiaaleiltaankin hyvä ja kestänyt menoa niin, että vieläkin vaikuttaa ihan uudelta :).

Turkoosi (vanha laukkuni) //     Musta (uusi laukkuni)

 

Aika herkullisen värisiä laukkuja, vai mitä?Translation: I bought two years ago my first camera bag from Jo Totes and I have loved it! I don´t like boring black ones that you can find from every shop. Very delicious colors, don´t you think :)?
5 kommenttia:

 1. Oi miten tyylikkäitä ja ihanat värit. Mukavaa päivää Sinulle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin.. aivan ihania! Ihania kevätpäiviä myös Sinulle!

   Poista
 2. Itse olen hankkinut Kelly Mooren laukun aikoinaan. Vaihtoehtona oli myös tuo Jo Totes mutta jostakin syystä päädyin kohdallani KM. Itse en ole laukkua käyttänyt varmaan kertaakaan, jotenkin tykkään tunkea järkkärin reppuun ja jos haluan enemmän rojua mukaan niin sitten käytän kätevää (omaan selkääni hyvin sopivaa) kapeaa kamera reppua. Pitäisi ehkäpä laittaa tuo turha laukku vaikka myyntiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vapaalla ollessani itsekin käytän reppua, mutta työstäni johtuen joudun liikkumaan usein tilaisuuksissa joissa ei sitten taas reppu selässä voi/kehtaa kulkea :). Mä olen tykännyt tästä laukusta juuri sen vuoksi, että menee samalla käsilaukusta. Tiedän, että on paaaljon muitakin ketkä haluaisivat kuljettaa järkkäriä mukana mutta reppu ei vaan tule kysymykseen kaikissa tilanteissa ;). Kandee laittaa myyntiin, jos ei ole itselle tarvetta. Uskon, että saat varmasti kunnon hinnan laukulle. Näitä kun ei täällä suomessa oikeastaan ole tarjolla :(. Mikä laukku sulla olisi/minkä värinen?

   Poista
 3. Heh - tuo kehtaaminen on kovin henkilökohtainen asia, itselläni lienee leikki aiheuttaa keskustelu esim virallinen tapaamisen ulkomaalaisen toimittajan kanssa ja saavun paikalle siististi pukeutuneena hameeseen mutta jalassani on hauskat&erikoisen värikkäät villasukat. Itse uskon että ammattitaito ja hyvä/asiaan sopiva käytös tekevät ammattilaisen eivät niinkään ulkoiset asiat, siksi en osaa nähdä mihin tilaisuuteen en voisi mennä kameralaukun kanssa. Perusteluna näille laukuille monet sanovat että on turvallisempi olo kun kassi ei näytä kameralaukulta ja näin ollen se ei kiinnitä pitkäkyntisten huomiota. Laukkuni on tälläinen http://kellymoorebag.com/womens/posey/posey2-black.html hintakin näytti olevan 169 dollaria eli ehkäpä pitää harkita myyntiä.

  VastaaPoista