perjantai 5. huhtikuuta 2013

Digi LO: Juhannus 2012

Olenpa tästäkin kuvasta skräpännyt aiemmin, mutta mä vaan tykkään tämän kuvan tunnelmasta ja muistoista. Ihanan leppoisa kesäpäivä maalla ja rentoa menoa ilman kiireen häivää! Tykkään ihan kympillä. Vieläkin pääsen siihen fiilikseen.. No, kohtahan se tulee jälleen uusi juhannus... ja ennen kaikkea kauan odotettu kesä ;).

Tämä kitti oli huhtikuun the Daily Digi paketissa ja tämä ja toinen kitti oli sellainen, että heti taas tiesin mitä kuvia käytän! Ja jälleen kerran en voi olla hehkuttamatta tätä kuukausi kittiä.. mä käytän joka kuukauden paketista vähintään 3:a kittiä, joten säästöä tulee ja mikä parasta, pääsee testaamaan itselle uusien valmistajien tuotteita!

Itse sivusta sen verran, että halusin jättää sivun mahdollisimman avoimeksi, jotta tuo taustakuva pääseen paremmin esille. Sama kuva on myös pienemmässä ja siinä kuvaa on käsitelty iPhonen apilla (Camera+:lla). Fontti Dafontista jälleen ja fontti on nimeltään "Mom´s typewriter". Läpinäkyvyyttä säädellään sen mukaan kun haluaa kuvan erottuvan taustasta.

Translation: I have used this photo earlier, but memories are so sweet that I had to use it again :). It was sunny, warm mid summer day. Good food, good music, Sauna and the best company... I can remember it like it was in yesterday! 

This kit was part of April´s the Daily Digi package and this and a another kit was the ones I know I´m going to use in near future. I really love the Daily Digi package! 

About the page, I wanted to leave LO sort of "open" so that the main thing is the big photo. Small picture is the same as the big one, but I have used Camera+ app (iPhone) to change it a bit. Font is from Dafont and it is called "Mom´s Typewriter". 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti