torstai 14. maaliskuuta 2013

Skräppihetket DT-työ: #4 Mieliala


Se olisi jälleen uuden haasteen paikka :). Tällä viikolla olisi tarkoitus kuvata joku mieliala ja tehdä siitä työ, jossa kuvaat materiaalein, tarinoin ja kuvin tätä kyseistä valittua mielialaa! Tee työn joko oman ideoidun mallin mukaan tai noudata antamaamme luonnosta, jonka on suunnitellut Lintsi.

Pyrin tekemään omat mallini hieman etupainotteisesti, jottei tulisi ihan hirveä kiire.. no, uskon, että välillä nämä aiheet aiheuttaa harmaita hiuksia meille DT-jäsenillekin.. no, ainakin mä sain miettiä pitkään otsikkoa ja journalingia. Oli vaikeeta erottaa mieliala luonteenpiirteestä :). Käytin Lintsin leiskaluonnosta pohjana. Välillä on helpompaa tehdä luonnoksen mukaan ja ehkäpä vähän haastavampaakin.


Itse sivusta: Olen luonteeltani helposti innostuva ja lähden moniin juttuihin mukaan, ehkä liian helpostikin ;). Mutta se mihin sitten lähden annan 100%:sti panokseni. Välillä olisi kiva osata sanoa enemmän ei.. ehkä sitten joskus :). Sinänsä hauska, että tuo kuva on kuvattu puhelimen "Photo Booth" apilla ja ihan vaan sellainen pelleily-testikuvaus etten ikinä ajatellut skräppääväni siitä (saati, että säilyttäisin sen). Mutta mielestäni se sopi hyvin tähän aiheeseen ja luonnokseen :).


Translation: This Digi-LO was made to Scrap Moments -challenge. This weeks challenge was to make LO about mood. It was kind of hard to separate mood from character. Anyway.. my mood was enthusiastic. I like new things and I get excited really easy :). Sometimes it would be easier if I could say no. Title: From Zero to Hundred in a Second.
Käytetty kitti - Credits: 

Kit: Amber Shaw - Warmth of a Family
Fonts:  En Kay Desing - Comic
Photo Application: Photo Booth (iPhone)
Font: American Typewriter (Dafont)4 kommenttia:

 1. Mahtava sivu! Hyvä, että olit säilyttänyt kuvat ja että niille tuli käyttöä, sopivat sivuun hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Yksi kuva tuli tosiaan peitettyä otsikon alle kun se oli mielestäni niiiin tyhmä :). Eikä nyt muutenkaan mitään "poseerauskuvia" :).

   Poista
 2. Ai että tämä on hauska! Nuo kuvat ovat mainiot :D ja kivalta näyttää luonnos tälleen toisessakin suunnassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :). Leiska oli kiva työstää, joten siitä vielä kerran kiitos :).

   Poista