keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Pinterestistä poimittua: My Stache

Pinterestin maailma on täynnä ihania kuvia sekä mahtavia ideoita. Siellä saa aikaa menemään juuri sen verran kuin itselleen sallii :). Tämän jemmapurkin pinnasin Pinterestistä. Yritin etsiä alkuperäistä linkittäjää, mutta ihan mahdoton tehtävä. Tätä on muutama muukin kokeillut :). Googlen kuvahaulla törmäsin jos jonkinnäköiseen purkkiin jossa oli tämä sama toteutus. Etsyssä purkkia myytiin yli 16 dollarin hintaan. Oma kustannus tälle ei ollut kuin tuon Ikea törpön verran ja vinyylille laskin n. 0,50e hinnan.. eli halpa hinta :).

Jos et omista Cameota niin tämänhän voi toteuttaa ihan saksilla ja esim. kirjainstansseilla.
Tämän toteutukseen meni kaikkinensa n. 10 minuuttia :).

Harmi kun tätä sanaleikkiä ei voinut suomentaa niin, että viikset ja teksti olisi samalla tavalla hauska. Jos keksit hauskan sutkautuksen niin kerrothan minulle?
Sanaleikkihän menee siis seuraavasti: Enlanniksi viikset ovat joko moustache tai mustache. Stash on taas suomeksi kätkö tai jemma. Eli suomeksi tämän voisi kääntää jemmani/kätköni. Niin, että kun suomennoksen tekee niin viiksi-ideahan siinä kärsii :). Hauska silti!

Translation: I just love the Pinterest. I found this idea from there. I tried to find original site, but it was impossible.. I´m not the only one who liked the idea :). I made this in 10 minutes with Cameo, but if you don´t have Cameo you can made this with scissors and for example with alphabet dies. These jars were 16 USD in Etsy, but I think that costs would be few dollars if you make these by yourself. My jar is from Ikea.


"Alkuperäinen idea - Original idea"Minun Jemmapurkki - My version
2 kommenttia:

  1. Wau miten upea. Auttaisitko. Osallistuin bloginamuun ja sähläsin linkkien kanssa. Namumainos on tämänpäiväisessä kirjoituksessani ja jostain syystä sivu ohjautuu bloggerin hallintapaneelin piolelle. Poistaisitko linkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Poistin kaksi "väärää" linkkiä ja nyt namussa oleva linkki on oikea :).

      Poista