tiistai 26. maaliskuuta 2013

Peppermint Creative Team: S-P-R-I-N-G

Kerkesin tuossa männä viikolla tekemään ensimmäisen kevät työn Peppermintille. Ihanan keväinen kitti nimeltään Spring Garden! Skaalasin paperit pienemmäksi ja sitten vaan printtasin. Raitapaperista muotoilin viirit ja ressasin reunat ja käänsin päitä. Muina koristeina kakkupaperi, pari klipsua sekä haaraniittejä.

Täytyy kyllä sanoa tuosta Mint Chick -"yhteisöstä", että on tosi aktiivista porukkaa (mikä on siis tosi upeeta) ja porukalla jutellaan asioista ihan ja maan/taivaan väliltä :). Saa itsekin ihan mielettömän hyviä vinkkejä ja inspiraatiota siitä porukasta! Käykääpä kurkkaamassa mitä tytsyt on saanut aikaiseksi tässä viikon aikana.

Translation: My first hybrid card for Peppermint Creative as a Mint Chick :). I used this absolutely beautiful Spring Garden kit! I resized papers and then just printed out. Other supplies: brands, doily lace and clips. Simple and easy :).2 kommenttia:

  1. Kivan näköinen kitti - oikein rupesi sormet syyhyämään, voi kunpa pääsisi aloittamaan kaikenlaiset puutarha puuhastelut mutta valitettavasti pitää ensin odottaa että piha vapautuu lumesta. Varmaan todella hienoa päästä osaksi tuollaista aktiivista yhteisöä. Hieno työ sulla, pidin erityisesti ajatuksesta että olet tehnyt keväisen kortin etkä erityisesti pääsiäiskorttia (kaikki kun eivät juhli ko juhlaa mutta hyvää kevättä sopii toivottaa kaikille!).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Meillä kanssa piha ihan täynnä vielä lunta ja menee varmaan juhannukseen ennen kuin kukkapenkit tulee näkyviin :). En halunnut tehdä perinteistä pääsiäiskorttia, koska aika vähän (=ollenkaan) tulee lähetettyä pääsiäiskortteja, mutta kevätkortti menee vaikka synttärisankarille.

      Poista