tiistai 12. maaliskuuta 2013

Ostoksia: rullapäivämääräleimasimet :)

... vähänkö olen innoissani niinkin pienestä jutusta kuin "rullapäivämääräleimasimista". Ekan ihan perusleimasimen sain v. 2011 Project Lifen paketin mukana ja tykkään siitä kyllä tosi paljon. Olen kuitenkin tässä viime vuoden loppupuolelta koittanut etsiä näitä vähän erilaisia leimasimia ja vihdoin sain yhdestä kaupasta kaikki kolme! Pyrin suosimaan pääsääntöisesti suomalaisia liikkeitä ja etsinkin aina ensin niistä tarvitsemani tuotteet. Ihan jo siltä pohjalta, että itse ko. alan yrittäjänä uskon ja toivon, että suomalaisia suosittaisiin enemmän, koska muuten nämä meidän vähäiset liikkeet lakkaavat ja sitä kautta kaikki on tilattava ulkomailta ja siihen taas kaikilla ei ole halua eikä myöskään mahdollisuuksia.

No, joka tapauksessa tänään postiluukusta kolahti pakettikortti ja innolla kävin hakemassa leimasimet käyttöön, kun tässä päivittelen Project Lifeä enemmälti :). Linkki suoraan valmistajan sivuille. Valmistaja siis American Crafts ja tuotelinjat vasemmalta oikealle: Dear Lizzy, Studio Calico ja Amy Tangerine. Suomessa siis olen näitä nähnyt ehkä yhden myynnissä.. Samassa paketissa tuli myös mm. ihania Studio Calicon puukoristeita, joita myös kaipailen tänne suomen markkinoille ;).Tässä vielä jokaisesta tuo rullan sisältö:6 kommenttia:

 1. ... APUA IHANIA. Vähä kateellisuutta ilmassa ;)

  VastaaPoista
 2. Niin, se on totta, ettei kaiki voi tilata ulkomailta, koska pitäisi olla ensinnäkin jo luottokortti.
  siihen se mulla jääkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on yksi, eikä kaikki kenellä kortti löytyy ole halua/uskallusta käyttää korttia ulkomaan kaupoissa ja sitten on ihan niinkin yksinkertainen, että jotkut kokee ostosten tekemisen englanninkielelllä hankalaksi. Mutta eihän meillä suomalaisia kauppoja olisi varmasti tätä vähäistä määrääkään jos kaikki ostaisi ulkomailta ja kyllähän suomalaista yrittäjyyttä kannattaa tukea :).

   Poista