lauantai 30. maaliskuuta 2013

Hullut porot Levillä :)


Blogissa kerkesi olemaan muutaman päivän hiljainen hetki kun en kerennyt edes ajastuksia tekemään :).  Ihan hiljaiseloa ei kuitenkaan tällä puolella ruutua ollut vaan oli aika perinteisen likkojen reissun Lappiin. Ilmat suosi hyvin, paitsi yhtenä päivänä oli sellainen myräkkä, että kaksi rinnettä oli ainoastaan auki.

Luvassa oli aivan mielenvikast läppändeerust :), hyvää ruokaa ja rentoa menoa. Ei paljon aikatauluja vaan tehtiin juuri sitä mikä "huvitti". Levillä oltiin 4 päivää ja kilometrejä tuli kävellen ihan kivasti kun kierrettiin Talvireittiä (kokonaisuus 18 km). Joka päivälle vähintään 10 km kiipeämistä ja laskeutumista. Osa porukasta hiihti ja osa käveli. Saunomista ja herkuttelua paikallisissa ravintoloista, joista ehdottomat suosikit on Panimo ja Ämmilä. Kolmena iltana kerettiin Hullu Poro Areenallekin ja meitä siellä tanssitti Jukka Poika, Virve Rosti sekä Paula Koivuniemi, joten menoa riitti.

Ensi vuonna jälleen!


2 kommenttia:

  1. Varsinainen aktiiviloma siis! Ollut varmasti kiva reissu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitäpä hyvinkin :). Meillä on aikamoinen rytmiryhmä kasassa, joten hauskuuttaa riittää :). Vanhoina mummoina sitten nitrot suussa kertaillaan juttuja.. hih hih :).

      Poista