torstai 28. helmikuuta 2013

Skräppihetket DT-työ: #3 Tyhjä taulu

Kolmatta haastetta pukkaa. Tällä kertaa lähdetään valkoiselta arkilta liikkeelle :).


Haasteen ohjeistus: Käyttömateriaalina voit käyttää VAIN valkoista paperia ja kartonkia. Siitä TEET ITSE niin taustat, koristeet yms.! Valkoisen materiaalin muokkaamiseen voit käyttää mitä ikinä keksit, esim. maalia, leimoja, suihkeita, tehosteita, massoja, maskeja, teippejä .... Anna ajatuksesi lentää! Osallistu: http://skrappihetket.blogspot.fi

Aloitin työn tekemisen 12"-kokoon, mutta sitten sivu jotenkin vaan tuntui toisesta reunasta niin tyhjälle, että päädyinkin letter-kokoon. Cameon avulla tehty otsikko sekä kuvan alla oleva "kennosto".
Pohjalle ensin teipattu maalarinteippiä, sitten gessoa päälle ja akryylimaalia. Käytetty erilaisia maskeja sekä musteita (distress) ja UTEEta. Niin, tietenkin myös erilaisia mistejä suihkuteltu.

Tykkään paljon iPhonen kuvaus-apeista joita sitten löytyykin aikamoinen määrä :). Hipstamatic on yksi ehdottomista suosikeistani. Tämä kuva on otettu mökillä viime kesänä. Pyrimme käymään joka kesä mökillä yhden viikon verran kesälomasta ja aina se on yhtä haikeaa tulla takaisin kaupunkiin! Tämä näkymä merkitsee todella paljon minulle ja yhdestä kuvasta tulee niin paljon ihania muistoja mieleen.. ollaanhan tätä "perinnettä" pidetty yllä viimeiset 10 vuotta :). Vähän eri kokoonpanoilla: ensin oltiin koiran kanssa ja sitten lapset tuli kuvioihin mukaan.10 kommenttia:

 1. Ihana leiska <3 Niin samaa mieltä, kesän mökkimaisema on kyllä ihan paras juttu!

  VastaaPoista
 2. Hieno.
  Mulle kyl tulee tuosta mieleen, että olisi ollut kovin sateinen kesä ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Leiskassa on haluttukin tuoda esille Suomen kesiä, jotka ovat hyvin epävakaita sateineen ja pilvineen :). Sateellakin voi onneksi tehdä kaikkea kivaa ja meillä ne ovat olleet lautapelit ja leikit lasten kanssa. Kuvassa onneksi on pilvetön taivas, joten kyllä sinne mahtuu aurinkoa ja lämpöäkin :).

   Poista
 3. Hieno sivu!
  Kauniit värit ja upeasti toteutettu.

  VastaaPoista
 4. Hieno sivu, tykkään :) Itse vielä kypsyttelen haasteen toteutusta diginä, saas katsoa mitä keksin JOS siis keksin mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Olitkin käynyt tekemässä hienon sivun haasteeseen :). Upeaa!

   Poista