tiistai 26. helmikuuta 2013

Ooh la laa..

.. mä en tiedä mistä meidän Atte (4,5 vuotta) on saanut sanonnan päähänsä, mutta aika moni lause alkaa Ohh la laa:lla :) (ja huom. ranskalaisittain murtaen).. Parhaimmat ovat yleensä "sitten iskä sanoisi siihen, että Ooh la laa..".. enpä tiedä kovin monen puhuvan niin joten, kun oletetaan jonkun sanovan ooh la laa niin naurussa on pitelemistä :).

Tämä kitti kuului Daily Digin helmikuun pakettiin ja heti tuli hoitokuvat mieleen. Meillä on hoidossa ollut parina viime vuotena hyvät kuvaajat ja lapset ovat onnistuneet mielestäni kuvissa. Muistan ensimmäisen vuoden kuvat Lillistä kun jokainen kuva oli juuri sen näköinen, että itku tulee seuraavalla sekunnilla. Lapsetkin puhui miten hauska täti oli.. oli puhutellut näitä pieniä miehen alkuja "vanhoiksi papoiksi" ja vaippa päässä heilunut, joten ei voinut muuta kuin nauraa :).

Translation: 
This kit was part of this months Daily Digi package. When i saw the kit i knew right away which photos to use. These photos were taken in daycare last December. We have had a great photographer for couple of years. I remember first photos (other photographer) when Lilli was near to cry in every photo.

My son says quite often "ooh la la". No matter what the subject is but it "always" starts ooh la la.. Best quotes are "and then dad says ooh la la" :). It´s very funny :).

Klikkaa kuva isommaksi... Ei kommentteja:

Lähetä kommentti