lauantai 23. helmikuuta 2013

Minialbumi: Kroatia - Split 2012

Olimme syksyllä 2012 toista kertaa Kroatiassa. Vuonna 2011 olimme Pulassa ja sillä reissulla ihastuimme maahan. Todella hyvää ruokaa, lämmintä, kirkkaat vedet ja sillä reissulla emme törmänneet viikon aikana ollenkaan suomalaisiin saatikka että olisimme kuulleet suomea missään :).. Uuuh, ihanaa :).

Vuonna 2012 kohteeksemme valikoitui Split. Split on Kroatian toiseksi suurin kaupunki ja sen kyllä huomasi. Ei ollut sellaisen pikku kaupungin idyllistä kuvaa. Me olimme keskustasta noin 10 kilometriä etelään Podstranan alueella. Lämmintä oli jälleen ja ruokakin oli hyvää. Erittäin hyvä reissu kaiken kaikkiaan. Kesäkuussa 2013 matkaamme Dubrovnikiin ja oikeastaan jälleen ei mennä keskustaan vaan hieman etelämpään Mlinin pieneen kylään.

Tästäkin reissusta tein 8"x8" -albumin. Kuvien koostamiseen hyödynsin PicFrame ohjelmaa. Tekstit lisäsin PhotoShopissa. Kuvat teetätin jälleen Persnickety Printissä. Koristeet tein pääosin Cameon avulla.

Klikkaa ensimmäinen kuva suuremmaksi niin pääset katsomaan kuvia vähän "isompana". Sivut on skannattu, joten siitä johtuu epätarkkuus teksteissä ja osa koristeista näyttää vähän hassuilta :).


2 kommenttia:

  1. Todella hieno kokonaisuus. Itse olen tehnyt minialbumeita vain lahjaksi ystäville mutta ehkäpä pitäisi joskus kokeilla tehdä ihan omaksi muistoksi ja aiheena juuri lomamatka voisi olla sopivan napakka.

    VastaaPoista
  2. Kiitos :). Olen tykännyt tehdä näitä juuri sen tiivistetyn muodon takia. Varsinkin läheiset sukulaiset haluavat nähdä matkakuvia, muttei viitsi näyttää 500 kuvaa "patsas-edestä-patsas-takaa" pläjäyksenä vaan halunnut poimia tärkeimmät kuvat ikään kuin tämä olisi matkaopas kohteeseen :).

    VastaaPoista