lauantai 19. tammikuuta 2013

Voimauttava Skräppäys: Lupaus 2013

Kuluneella viikolla aloin työstämään Emmon järjestämän Voimauttaa skräppäys -kurssin ensimmäistä työtäni.. Kuva oli heti selvä ja periaatteessa värimaailmakin, mutta....... pari iltaa meni sivua työstäessä ja hermo meinasi välillä mennä ja piti muistutella itselle, että tämän pitäisi olla voimauttavaa.. Noh, lopulta sain siis sivun valmiiksi :).

Jenkkien tapaan olen jo kahtena vuonna pyrkinyt toteuttamaan omassa elämässäni One Little Word:iä. Viime vuonna sanani oli "aika" ja pystyinkin hyvin pitkälle pitämään ohjenuorana päätöksissä tuota sanaa. Tänä vuonna sanani on "nauti". Pyrin tekemään asioita joista sekä minä että perheeni ja läheiseni tykkäävät.. kokeilen myös uusia asioita tänä vuonna. Journalingiä en tähän sivuun varsinaisesti tehnyt, mutta lupausta tukevia sanoja kirjoittelin ommelympyröiden ympärille.. juuri tuo journalingin asettelu olikin suurin kompastuskivi. kokeilin nimittäin erilaisia toteutuksia leiskan joka suuntaan, mutta loppujen lopuksi päädyin tähän ratkaisuun.

Sivu on tehty kraftille levittämällä gessoa, suihkimalla mistejä, leimaamalla, Uteeta ripoteltu (luonnossa tämä sivu näyttää vähän siltä kuin se olisi märkä), ommeltu ja vähän teippiä ja kuva.. siinä se..
6 kommenttia:

 1. Hyvin vahvan näköinen leiska. Ompelut, värit ja otsikon ompelu eritoten oikein jees! Onko toi crackle-juttu nurkissa ja keskellä leimasin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On leimasin.. Vuosia se on lojunut laatikossa, mutta vihdoin sain sen käyttöön :). Valmistaja on I Brake for Stamps: http://ibrakeforstamps.com/hollystatteredbackground.aspx

   Poista
 2. Wau, Ihan mahtava! Tykkään niin tuosta voimakkaasta taustasta ja ompeleista ja journalingista siellä ympärillä. Upea<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiiiiittoooooss <3. Työn ja tuskan takana oli tämän sivun tekeminen :).

   Poista
 3. Upea ulkoasu. Fantastinen idea tuo journal tuossa kiertävässä kuviossa... wau! Kieltämttä tuo väriefekti ja vaikutus on vaikuttava myös tässä kuvan muodossa. Myös sinun lupauksei kuulostaa herkulliselta.

  Kaivelin juuri kaappeja seuraavaa leiskaa varten. Jos yön aikana keksisi kumpää käytän ja huomenna tarttuisi hommiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiittää hän :). Juuri tuo Journaling tässä tökki ja pahasti.. yritin siis alkuun tehdä sitä luonnoksen mukaan, mutta sitten viimeisellä päätin kirjoittaa sen tuohon ympyrään.. vaikka kuinka inhoan omaa käsialaa :).

   Lapsuuden kuva mulla on jo valkattu ja varmaan tällä viikolla saan senkin tehtyä. Myös omakuvakollaasi on työnalla.. niin ja tietenkin Skräppihetket-haasteen DT-työt :).

   Poista