torstai 10. tammikuuta 2013

Kuvien teetättäminen (ostospaikkavinkki)

Saan aina silloin tällöin kyselyitä tulostanko itse digisivujani vai jääkö ne koneen syövereihin. Olen käynyt Suomen tarjontaa läpi ja vaikkakin valikoima kuvakokovaihtoehdoissa sekä erilaisissa tuotteissa on kasvanut todella paljon viime vuosina niin silti olen jo pari vuotta tilannut suurimman osan kuvista ulkomailta. Viimeisen puolen vuoden ajan olen käyttänyt vallan Persnickety Prints:n palveluita.

Jenkkien keskustelua on mielenkiintoista seurata, että missä he tulostavat omia kuviansa. Heilläkin on suurimpien ketjujen yhteydessä omat kehittämöt (Costco, Wallmart jne), mutta laatu ei tunnu niissä olevan päätä huimaava tai ainakin paljon se puhututtaa :). Persnickety on heidän mielestään myös erittäin hyvälaatuinen mutta kallis.. No, näin suomen mittapuulla hinnat ainakin skräppisivujen osalta on todella edullinen ja tulostusvaihtoehdot ovat laajat :).

Itse teetätän kaiken kokoisia 4"x4" koosta aina 12"x12" asti. Isommille ei ole vielä ollut tarvetta.
Ja kun miettii tuota 12":n hintaa niin jo sen takia kannattaa käyttää heitä. Suomessa hinnat lähtee kappaleeltaan viidestä eurosta ylöspäin ja PP:llä tuo maksaa vain n. 1,7e! Hinnaston näet tästä.

Kuvakokoja löytyy todella runsaasti ja tulostusmateriaaleina mm. valokuvapaperi ja kartonki.

Mikä parasta postikulut ovat kiinteät 10USD = n. 8e. Tuotteet on hyvin pakattu ja ainakaan minulla ei ole kuvat olleet kertaakaan vaurioituneet postin kuljetuksessa tai mitään ei ole puuttunut/väärin/huonosti tulostettu. Yleensä kun iltaisin teen tilauksen niin n. kahden tunnin sisällä saan meilin, että kuvat ovat lähteneet jo minulle. Matka tänne kestää sen normi reilun viikon. Nouto sitten lähipostista (maksikirje).Mitä muuta heiltä saa kuin kuvien tulostamista?

Heillä on ilmaiskittejä digiskräppäykseen (vaihtuvat). Tietenkin erilaisia kuvatuotteita => kortit, kirjat, kalenterit jne.
5 kommenttia:

 1. Osuin facebook-ryhmästä tänne blogiisi. Tuli kuin tilauksesta tämä juttu, kun itse juuri pohdin digiskräppäysten teettämistä kirjaksi. Joitakin olen tulostanut itse, mutta onhan se laatu parempi (toivottavasti), kun teettää jossain alan liikkeessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Paula ja kiitos piipahduksesta (ja tervetuloa uudelleenkin :)). PP on kyllä mielestäni aivan tosi hyvä paikka kuvatuotteiden suhteen. Jos kirjaa mielit tehdä niin toinen paikka on Shutterfly: http://www.shutterfly.com

   Poista
 2. Mielenkiintoinen kirjoitus! Kiitos vinkistä.

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkistä! Ensimmäinen tilaukseni saapui toissa viikolla ja kuvat oli aivan täydellisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Upeeta, mahtavaa! Olen kyllä ollut tosi tyytyväinen itsekin heidän palveluunsa ja sen takia uskallan suositella heitä :). Nytkin odottaa lähetys postissa :).

   Poista